Тістечка класифікуються відповідно до видів:
Вага тістечок має бути від:
Основою бісквітних тістечок є:
При приготуванні бісквітних тістечок нижній пласт просочують сиропом в розмірі:
Пісочне тісто для тістечок пісочне «Кільце» розкачують до товщини:
Для приготування тістечка «Буше» користуються:
Для реалізації тістечка укладають:
Поверхня тістечок повинна мати чіткий малюнок та:
При приготуванні тістечок використовують вино або коньяк:
. Напівфабрикат для тістечок «Корзинки» випікають із тіста:
Для приготування бісквітного тістечка «Смужка» на поверхню наносять хвилясті лінії за допомогою:
За способом приготування пісочні тістечка поділяються:
Нарізані бісквітні тістечка нарізають:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома