: Технологія приготування тістечок

Додано: 30 січня 2023
Предмет:
13 запитань
Запитання 1

Тістечка класифікуються відповідно до видів:


варіанти відповідей

а) тіста, з яких вони виготовлені

        


б) кремів, якими вони оздоблені


 в) сировини, що входить в їх склад

Запитання 2

Вага тістечок має бути від:


варіанти відповідей

а) 17 до 130 г

 


   б) 17 до 150 г

   

 в) 17 до 110 г  

Запитання 3

Основою бісквітних тістечок є: 


варіанти відповідей

   а) фруктове желе

        

 б) бісквітний пласт

        

 в) марципан

бісквітний капсуль

Запитання 4

При приготуванні бісквітних тістечок нижній пласт просочують сиропом в розмірі: 

варіанти відповідей

а) 30% від 10 л

             


б) 70% від 2-х л

          

б)30% від 2-х л

          

Запитання 5

Пісочне тісто для тістечок пісочне «Кільце» розкачують до товщини:

варіанти відповідей

        а) 2 – 3 мм

             


  б) 6 – 7 мм

           

    в) 3 – 4 мм

Запитання 6

Для приготування тістечка «Буше» користуються:


варіанти відповідей

       а) металевим кошиком

             

б) паперовим корнетиком

           

 в) кондитерським мішком


Запитання 7

Для реалізації тістечка укладають: 

варіанти відповідей

     а) сотейник з кришкою

        


б) лотки з кришками

        

в) кондитерський лист

Запитання 8

Поверхня тістечок повинна мати чіткий малюнок та:


варіанти відповідей

     а) візерунок закінченого характеру

       

 б) прикраси тільки з марципану

         


в) обов'язково заглазуроване помадою

Запитання 9

При приготуванні тістечок використовують вино або коньяк:


варіанти відповідей

    а)  коньяк або вино сухе червоне

      


 б) коньяк або вино десертне столове

   

    в) коньяк або вино міцне

Запитання 10

. Напівфабрикат для тістечок «Корзинки» випікають із тіста:


варіанти відповідей

а) бісквітного

            

б) заварного

          

 в) пісочного

г) вафельного

Запитання 11

Для приготування бісквітного тістечка «Смужка» на поверхню наносять хвилясті лінії за допомогою:


варіанти відповідей

а) рифленої скалки

          

 б) кондитерського мішка

           

 в) кондитерської гребінки 


Запитання 12

За способом приготування пісочні тістечка поділяються:

       

варіанти відповідей

  а) нарізні та кулькові

        

  б) нарізні та фігурні

        

  в) фігурні та трикутникові


Запитання 13

Нарізані бісквітні тістечка нарізають:

варіанти відповідей

сухим охолодженим ножем

гарячим ножем, який занурюють у гарячу воду і струшуюють

ниткою

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест