Технологія приготування їжі. Бутерброди.

Додано: 16 січня 2021
Предмет: Трудове навчання, 5 клас
Тест виконано: 210 разів
6 запитань
Запитання 1

Основою будь-якого бутерброда є

варіанти відповідей

масло

хліб

ковбаса

сир

Запитання 2

Бутерброди можуть бути

варіанти відповідей

Відкритими

Привабливий зовнішній вигляд

Закритими

Закусочними (канапе)

Запитання 3

Відкриті бутерброди - це

варіанти відповідей

дві тонкі скибки пшеничного хліба

крихітні бутерброди з грінок, нарізаною різною основою, насаджені на шпажки, які можна відправляти цілими в рот

шматок хліба, на поверхні якого є якийсь наповнювач

багатошарові бутерброди

Запитання 4

Закриті бутерброди - це

варіанти відповідей

шматок хліба, на поверхні якого є якийсь наповнювач

дві скибочки хліба, які розрізають на смужки шириною 5-6 см, товщиною близько 0,5 см

бутерброди з грінок, нарізаною різною основою, насаджені на шпажки, які можна відправляти в рот цілими

половинки булочок, на які накладають нарізані продукти, запрвляючи їх майонезом та посипаючи тертим сиром.

Запитання 5

Хто перший приготував бутерброд?

варіанти відповідей

Джон Монтаг

Вебера Білбі 

Луї Лессінг

Раббі Хиллел

Запитання 6

Сендвіч був названий на честь

варіанти відповідей

Раббі Хиллел

Джона Монтегю

Миколи Коперника

Луї Лессінг

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест