Технологія приготування їжі. Обробка харчових продуктів. Знайти правильну відповідь.

Додано: 17 травня 2020
Предмет: Трудове навчання, 6 клас
Тест виконано: 210 разів
12 запитань
Запитання 1

Наука яка вивчає приготування їжі.

варіанти відповідей

гігієна

кулінарія

валеологія

культура харчування

Запитання 2

Назвіть обробку яка видаляє неїстівні частини

варіанти відповідей

кулінарна обробка

теплова обробка

первинна обробка

нетеплова обробка

Запитання 3

Оберіть вид кулінарної обробки до якої належить смаження продуктів

варіанти відповідей

кулінарна обробка

вторинна обробка

первинна обробка

теплова обробка

Запитання 4

Яке з обладнань допоможе змішати і збити продукти?

варіанти відповідей

електрична м'ясорубка

електричний міксер

тостер

соковижималка

Запитання 5

Оберіть ніж який використовується для нарізання хліба

варіанти відповідей

довгий з хвилястим лезом

кухонний ніж з рівним лезом

дугоподібний ніж

маленький ніж

лопаткоподібний

Запитання 6

Які бутерброди є маленькі, що мають різну форму?

варіанти відповідей

гарячі

солодкі

закриті

закусочні

Запитання 7

Як поділяються бутерброди за способом приготування?

варіанти відповідей

відкриті та закриті

гарячі та холодні

солодкі та солоні

відкриті та закусочні

Запитання 8

Мексика це батьківщина якого напою?

варіанти відповідей

чаю

квасу

соку

какао

Запитання 9

Батьківщиною якого напою є Китай?

варіанти відповідей

чаю

квасу

соку

каккао

Запитання 10

Варені яйця 3 хвилини - це...?

варіанти відповідей

натуральні

круті

некруті

змішані

Запитання 11

Варені яйця 8-10 хвилин - це...?

варіанти відповідей

натуральні

не круті

в "мішечок"

круті

Запитання 12

Що потрібно зробити, перед приготуванням з яйця страв?

варіанти відповідей

помити

визначити їх свіжість

зварити

запекти яйця

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест