Технологія приготування їжі. Овочі. Салати.

Додано: 20 жовтня 2022
Предмет: Трудове навчання, 7 клас
Тест виконано: 198 разів
12 запитань
Запитання 1

Редиска, Редька, Пастернак, Селера, Хрін

варіанти відповідей

бульбоплоди

капустяні

глікозидні

коренеплоди

Запитання 2

Томати, Баклажани, Перець

варіанти відповідей

гарбузові

к4абачкові

томатні

шпинатні

Запитання 3

Декоративне вирізання овочів,фруктів.

варіанти відповідей

карвінг.

дайвін.г

броколі.

Запитання 4

Виберіть групу з бульбоплодів

варіанти відповідей

картопля. морква, топінамбур

батат, морква, топінамбур

картопля. батат, топінамбур

спаржа морква, картопля

Запитання 5

Які є складові збалансованого харчування?

варіанти відповідей

Білки

Їжа

Жири

Вуглеводи

Вода

Вітаміни

Мінеральні речовини

Молекули

Запитання 6

Перелік продуктів та норма їх витрати під час приготування страв, а також вказівки до способу приготування називається...

варіанти відповідей

Рецепт

Перелік

Норма

Сервірування

Запитання 7

До теплової обробки овочів належать:

варіанти відповідей

сортування

варіння

очищення

смажіння

запікання

Запитання 8

Найкорисніше вживати овочі:

варіанти відповідей

у сирому стані

у вареному стані

смажені

припущені

Запитання 9

До первинної обробки овочів належать:

варіанти відповідей

сортування

запікання

нарізання

миття

смажіння

Запитання 10

Усі овочі обов'язково проходять обробку:

варіанти відповідей

теплову

первинну

термічну

Запитання 11

Яке з зображень є салатом:

варіанти відповідей
Запитання 12

Салат - це

варіанти відповідей

перша страва

гарнір

страва, що готується з різних сирих, запечених на грилі, відварених чи солених, маринованих продуктів.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест