Технологія приготування їжі. Салати.

Додано: 8 квітня 2022
Предмет: Трудове навчання, 7 клас
Тест виконано: 72 рази
12 запитань
Запитання 1

Для приготування салатів можна використовувати такі продукти

варіанти відповідей

Овочі

Фрукти

М'ясо

Морепродукти

Усі варіанти

Запитання 2

Первинна обробка овочів це:

варіанти відповідей

Тушкування

Варіння

Миття

Перебирання

Чищення

Запитання 3

Які є способи нарізання овочів?

варіанти відповідей

Соломкою

Травичкою

Кубиками

Пірамінами

Запитання 4

Для салату Олів'є використовують такі овочі

варіанти відповідей

Помідори

Морква

Капуста

Картопля

Огірок

Запитання 5

Для приготувати салатів, овочі перед варінням потрібно очистити від шкірки?

варіанти відповідей

Та

Ні

Це не має значення

Запитання 6

Для приготування салату Олів'є овочів потрібно нарізати

варіанти відповідей

Кубиками

Соломкою

Скибочками

Немає значення

Запитання 7

Які овочі містять найбільш вітамінів

варіанти відповідей

Тушковані

Сирі

Варені

Мариновані

Запитання 8

М'ясо до салату необхідно давати

варіанти відповідей

Сирим

Готовим до споживання

Замороженим

Немає значення

Запитання 9

Як заправку до салату, можна використовувати

варіанти відповідей

Оливкову олію

Комфортну олію

Майонез

Молоко

Сметану

Запитання 10

Чи можна готувати салат з фруктами?

варіанти відповідей

Та

Ні

Тільки з вареними

Запитання 11

Нарізати продукти на салат потрібно на

варіанти відповідей

Столі

На кухонній дошці

Немає значення

Запитання 12

Під час нарізання продуктів, ніж потрібно тримати

варіанти відповідей

Лезом до себе

Лезом від себе

По середині

Усі варіанти

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест