Технологія приготування їжі з осговами товарознпства

Додано: 14 квітня 2020
Предмет:
Тест виконано: 2 рази
4 запитання
Запитання 1

Чим заправляють борщ Український?

варіанти відповідей

Салом шпик

Салом шпик з часником

Салом шпик з цибулею

Оливками

Запитання 2

Обовязковою складовою розсольника є:

варіанти відповідей

Квашена капуста

Свіжа еапуста

Солоні огірки

Мариновані огірки

Запитання 3

Борщ полтавсьий варять на основі:

варіанти відповідей

курячого бульйону

Грибного бульйону

М'ясного бульйону

Рибного бульйону

Запитання 4

Температура подавання І гарячих страв

варіанти відповідей

40*С

50*С

80*С

65*С

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест