1. Напівфабрикати, це:
2. Харчова цінність овочів заключається:
3. До бульбоплодів відносяться:
3. До коренеплодів відносяться:
3. До капустяних відносяться:
До цибулевих відносяться:
Технологічний процес обробки овочів складається з :
Проста форма нарізання картоплі:
Проста форма нарізання цибулі ріпчастої:
На підприємствах громадського харчування використовують гриби:
На підприємства громадського харчування риба надходить:
Способи обробки лускатої риби:
До складу котлетної маси з риби входять:
З котлетної маси риби виготовляють:
М’ясо – цінний харчовий продукт, який містить:
Основні тканини м’яса:
Залежно від виду забійної худоби м’ясо поділяють на:
Напівфабрикати з м’ясної котлетної маси:
До м’ясних субпродуктів відносяться:
Кулінарна обробка сільськогосподарської птиці складається:
За способом приготування розрізняють перші страви:
Рідкою основою багатьох перших страв є бульйони:
Супи кваліфікують по :
Асортимент страв з каш:
Страви з бобових:
Залежно від виду теплової обробки розрізняють страви з овочів:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома