Технологія виготовлення виробу з солоного тіста

Додано: 19 листопада 2020
Предмет: Трудове навчання, 5 клас
Тест виконано: 132 рази
7 запитань
Запитання 1

Технологія виготовлення виробів з солоного тіста називається:

варіанти відповідей

Тістоліплення

Тістопластика

Тістокераміка

Тістокручення

Запитання 2

Які основні інградієнти використовуються для приготування солоного тіста?

варіанти відповідей

Борошно, цукор, вода, сіль

Борошно, дріжжі, вода, сіль

Борошно, сіль, вода

Борошно, сіль, молоко

Запитання 3

Назвіть прості елементи, з яких виготовляють складові виробу з солоного тіста

варіанти відповідей

Ковбоска, кулька, капля

Косичка, кулька, ковбаска

Косичка, кулька, капля

Косичка, ковбаска, капля

Запитання 4

Яка товщина тіста найбільш оптимальна для виготовлення виробів з солоного тіста

варіанти відповідей

0,5 см

1 см

1,5 см

Не важливо

Запитання 5

Скільки часу необхідно для повного висихання виробу на повітрі, якщо загальна товщина виробу 1 см.

варіанти відповідей

1 день

5 днів

10 днів

1 місяць

Запитання 6

Скільки часу необхідно для висушування виробу в духовій шафі при Т 75°C, якщо товщина виробу 0,5 см.

варіанти відповідей

1 година

2 години

3 години

4 години

Запитання 7

Як можно захистити виріб?

варіанти відповідей

Зберігати в холодильнику

Покрити лаком

Ховати від дітей

Сильно запекти

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест