"Технологія приготування борошняно-кондитерських виробів" для групи К-26

Додано: 26 травня 2020
Предмет:
Тест виконано: 13 разів
12 запитань
Запитання 1

Солодка рідина, дуже в'язка, без запаху, безбарвна, з ледь жовтуватим відтінком; продукт гідролізу крохмалю

варіанти відповідей

згущене молоко

мед

патока

сметана

Запитання 2

Ґатунки якості пшеничного борошна

варіанти відповідей

Вищий, перший, другий

Вищий, перший, другий, оббивне

Крупчатка, вищий, перший. другий, оббивне

Крупчатка, вищий, перший, другий

Запитання 3

Пресовані дріжджі зберігають

варіанти відповідей

при температурі 4оС протягом 5 днів

лише замороженими

при температурі 17оС протягом 1 місяця

при температурі 4о С необмежений термін

Запитання 4

Желююча речовина, яку одержують з морських водоростей

варіанти відповідей

агар

пектин

желатин

агароїд

Запитання 5

Як визначають температуру сиропу під час його кипіння?

варіанти відповідей

термометром, цукрометром, ареометром, органолептично

органолептично

термометром

термометром. цукрометром, органолептично

Запитання 6

Збільшення кількості здоби в дріжджовому тісті вимагає збільшення кількості

варіанти відповідей

води

дріжджів

борошна

солі

Запитання 7

Температура випікання дріжджових виробів масою 50-75г становить

варіанти відповідей

230-240оС

200-210оС

170-180оС

150-160оС

Запитання 8

Вироби круглої форми, золотистого кольору, по центру виробів акуратно викладена начинка; вироби добре пропечені, дрібнопористі. Це вимоги до якості

варіанти відповідей

ватрушок

булочки бутербродної

булочки з маком (рулет)

кулеб'яки

Запитання 9

Бісквітні фісташкові крихти належать до

варіанти відповідей

посипок з випечених напівфабрикатів

посипок з горіхів

посипок з шоколаду

цукристих посипок

Запитання 10

масло вершкове, молоко згущене з цукром, цукор-пісок, вода, пудра ванільна, коньяк чи десертне вино

це набір сировини для приготування крему

варіанти відповідей

масляного основного на згущеному молоці

масляного основного на цукровій пудрі

масляного "Нового"

масляного шоколадного

Запитання 11

з хімічними розпушувачами готують види тіста

варіанти відповідей

дріжджове

бісквітне

пряничне

заварне

Запитання 12

життєдіяльність дріжджів знижується при додаванні у тісто

варіанти відповідей

води

цукру

жиру

солі

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест