Солодка рідина, дуже в'язка, без запаху, безбарвна, з ледь жовтуватим відтінком; продукт гідролізу крохмалю
Ґатунки якості пшеничного борошна
Пресовані дріжджі зберігають
Желююча речовина, яку одержують з морських водоростей
Як визначають температуру сиропу під час його кипіння?
Збільшення кількості здоби в дріжджовому тісті вимагає збільшення кількості
Температура випікання дріжджових виробів масою 50-75г становить
Вироби круглої форми, золотистого кольору, по центру виробів акуратно викладена начинка; вироби добре пропечені, дрібнопористі. Це вимоги до якості
Бісквітні фісташкові крихти належать до
масло вершкове, молоко згущене з цукром, цукор-пісок, вода, пудра ванільна, коньяк чи десертне вино
це набір сировини для приготування крему
з хімічними розпушувачами готують види тіста
життєдіяльність дріжджів знижується при додаванні у тісто
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома