Технолоія приготування бутербродів

Додано: 1 травня 2020
Предмет: Трудове навчання, 6 клас
Тест виконано: 136 разів
10 запитань
Запитання 1

Що є основою бутерброду

варіанти відповідей

Помідор

Ковбаса

Хліб

Масло

Запитання 2

Бутерброди за формою і способом приготувння поділяють на 

варіанти відповідей

закриті

відкриті

закусочні

маленькі

великі

Запитання 3

 Продукти на бутерброді можуть 

варіанти відповідей

бути більше скибки хліба

бути за розміром хліба, та не звисати з нього

Запитання 4

Передавати ніж

варіанти відповідей

лезом вперед

ручкою вперед

Запитання 5

Визначити відкриті бутерброди

варіанти відповідей
Запитання 6

Визначити закриті бутерброди

варіанти відповідей
Запитання 7

Визначити закусочні бутерброди

варіанти відповідей
Запитання 8

За скільки часу до подавання на стіл нарізують продукти для бутербродів

варіанти відповідей

за 10 хв

за 20-30 хв

за 40-50 хв

Запитання 9

Для відкритих бутербродів хліб нарізають завтовшки

варіанти відповідей

1-1.5 см

2-3 см

Запитання 10

Скільки видів продуктів використовують для простих бутербродів

варіанти відповідей

1

2

3

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест