Тема 1. Хліб та хлібобулочні вироби (ППТ, 3р)

Додано: 5 лютого
Предмет:
12 запитань
Запитання 1

Товарознавство - це

(оберіть усі правильні відповіді)

варіанти відповідей

наукова дисципліна, предметом якої є споживна вартість товарів.

це сукупність знань про товар як предмет торгівлі, про його властивості, сорти споживне значення.

наука, яка вивчає споживчі якості товарів в зв'язку з виробництвом, транспортуванням, зберіганям і реалізацією.

Запитання 2

За видом борошна хлібні вироби поділяють на:

варіанти відповідей

формові і подові.

житні, житньо-пшеничні, пшенично-житні, пшеничні.

прості, поліпшені, здобні, череневі.

Запитання 3

За видом випікання хдіб буває (оберіть усі правильні варіанти)

варіанти відповідей

формовий

череневий

подовий

Запитання 4

Що входить до рецептури простого пшеничного хлібу

варіанти відповідей

борошно, сіль, цукор, дріжджі

брошно, вода, сіль, цукор

борошно, вода, сіль, дріжджі

борошно, вода, сіль, цукор

Запитання 5

Чим відрізняється пшеничний здобний хліб від поліпшеного?

варіанти відповідей

Більшою кількістю цукру, яєць та жиру

Більшою кількістю молока, яєць та дріжджів

Меншою кількістю цукру, молока та яєць

Запитання 6

Дрібноштучні хлібобулочні вироби мають масу

варіанти відповідей

до 150 г.

до 200 г.

до 250 г.

до 280 г.

Запитання 7

Звичайні хлібобулочні вироби мають масу

варіанти відповідей

до 500 г.

500 г. і вище

300 г. і вище

від 200 г.

Запитання 8

Оббивний, обдирний, сіяний - це

варіанти відповідей

прості види хліба з пшеничного борошна

прості види хліба з житнього борошна

Запитання 9

Хлібобулочні вироби, які плетуть з 3 джгутів

варіанти відповідей

сайки

хали

плетеники

Запитання 10

Хлібобулочний виріб, що має зігнуту або довгасто-видовжену форму, із потоншеними, інколи зігнутими кінцями - це

варіанти відповідей

калачі

ріжки

сайки

Запитання 11

Чи можуть до рецептури здобних виробів додавати соки, пюре, повидло?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 12

Зменшення маси хлібних виробів у процесі зберігання внаслідок втрати вологи.

варіанти відповідей

випаровування

утруска

усушка

черствіння

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест