Товарознавство - це
(оберіть усі правильні відповіді)
За видом борошна хлібні вироби поділяють на:
За видом випікання хдіб буває (оберіть усі правильні варіанти)
Що входить до рецептури простого пшеничного хлібу
Чим відрізняється пшеничний здобний хліб від поліпшеного?
Дрібноштучні хлібобулочні вироби мають масу
Звичайні хлібобулочні вироби мають масу
Оббивний, обдирний, сіяний - це
Хлібобулочні вироби, які плетуть з 3 джгутів
Хлібобулочний виріб, що має зігнуту або довгасто-видовжену форму, із потоншеними, інколи зігнутими кінцями - це
Чи можуть до рецептури здобних виробів додавати соки, пюре, повидло?
Зменшення маси хлібних виробів у процесі зберігання внаслідок втрати вологи.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома