До складу січеної натуральної маси з риби входить:
Назвати страву за такими органолептичними ознаками: виріб сплющено-округлої форми, запанірований у сухарях. Гарнір – картопля відварена, соус томатний. Колір на розрізі сірий. Консистенція м’яка, соковита.
Для якої страви масу кладуть у змащену маслом і посипану сухарями форму, зверху також посипають сухарями і запікають у жаровій шафі. Виймають з форми, нарізують на порції.
Подають з гарніром і білим основним соусом. Гарнір – картопля варена або комбінований гарнір.
Яка це страва: сформовані вироби у вигляді кульок масою 15- 18 г кладуть у проціджений і доведений до кипіння відвар, варять до готовності.
Для якої страви до котлетної маси додають тертий твердий сир?
Яка це страва: підготовлений напівфабрикат у вигляді кульок викладають у глибокий лист або сотейник в один ряд, запивають гарячим рибним бульйоном на третину об'єму і припускають. Подають з гарніром – картопляним пюре, поливають вершковим маслом або соусом – сметанним, сметанним з хроном?
Яка це страва: підготовлений напівфабрикат (кульки) з котлетної маси змочують в яйці, обкачують у сухарях і смажать у жирі.
Перед подаванням на тарілку кладуть комбінований гарнір, поряд – кульки і поливають вершковим маслом чи маргарином.
Яку страву використовують як самостійну страву і як гарнір до прозорих рибних бульйонів?
Скільки рекомендовано варити філе морського гребінця?
Якій тепловій обробці піддають галушки рибні?
При якій температурі розморожують креветки?
Страва з натуральної січеної рибної маси, яка містить в середині вершкове масло:
До складу котлетної маси входять:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома