1. До виробничого аспекту забезпечення конкурентоспроможності підприємства можна віднести:
1. За якого контролю здійснюється перевірка якості за допомогою автоматичних засобів без участі людини як в ході процесу, так і після його завершення?
1. До передбачуваних потреб можна віднести:
1. Управління якістю продукції здійснюється на основі таких стандартів:
1. Чинники формування конкурентоспроможності підприємства діють ізольовано, кожен сам по собі.
Сутність управління продуктивністю полягає в тому, щоб спонукати до планування та забезпечення заходів з управління нею.
Якщо обсяг продукції зростає і витрати зростають теж, але повільнішими темпами, - то продуктивність залишається незмінною.
1. До чинників зовнішнього походження, які впливають на продуктивність операційної діяльності НЕ відносяться:
1. Головними аспектами забезпечення конкурентоспроможності підприємства є:
1. Критерій результативності підприємства, який відображає співвідношення між кінцевими результатами та необхідними для їх отримання витратами, застосовуваними ресурсами є:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома