ПЕРЕД ПОДАЧЕЮ ДЕСЕРТУ ЗІ СТОЛУ ПРИБИРАЮТЬ
БУФЕТНУ ПРОДУКЦІЮ В ПРОЦЕСІ ОБСЛУГОВУВАННЯ ПОДАЮТЬ
ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ ПОДАЮТЬ
ПРИЙМАЮЧИ ЗАМОВЛЕННЯ НЕОБХІДНО
АПЕРЕТИВ ПОДАЄТЬСЯ
При подачі других страв французьким способом офіціант:
ВСТАНОВИТИ ЧЕРГОВІСТЬ ПОДАЧІ СТРАВ (правильний варіант відповіді)
1. асорті м’ясне
2. апельсини
3. кава по-варшавські
4. сир голандський
5. лососина з лимоном
6. розсольник домашній
7. шашлик з яловичини
При подачі страв російським способом офіціант:
ПОСЛІДОВНІСТЬ ПОДАЧІ СТРАВ ВІДПОВІДАЄ
САЛАТ – КОКТЕЙЛЬ ПОДАЄТЬСЯ В
.
ОСОБЛИВОСТІ ПОДАЧІ ГАРЯЧИХ ЗАКУСОК У КОКОТНИЦЯХ
БІЛІ СУХІ ВИНА РЕКОМЕНДУЮТЬ
ТЕМПЕРАТУРА ПОДАЧІ КОНЬЯКУ (в градусах за Цельсієм)
ВСТАНОВОТИ ЧЕРГОВІСТЬ ПОДАЧІ (правильний варіант відповіді)
1. желе з яблук
2. ікра зерниста
3. котлета по-київські
4. оселедець рубаний
5. борщ український
6. салат м’ясний
7. чай з лимоном
ВСТАНОВИТИ ЧЕРГОВІСТЬ ПОДАЧІ СТРАВ
1. кава „Глясе”
2. бульйон прозорий з грінками
3. осетрина смажена з картоплею фри
4. салат м’ясний
5. жюльєн з птахів
6. мус лимонний
7. млинці
ДО М`ЯСНИХ ГАРЯЧИХ СТРАВ РЕКОМЕНДУЮТЬ
ТЕМПЕРАТУРА ПОДАЧІ ГОРІЛКИ (в градусах за Цельсієм)
ДО ХОЛОДНИХ СТРАВ З ПТАХІВ І ДИЧИНИ РЕКОМЕНДУЮТЬ
ПОСУД ДЛЯ ПОДАВАННЯ ШАШЛИКУ
ТЕМПЕРАТУРА ПОДАЧІ ЧЕРВОНИХ СУХИХ ВИН (в градусах за Цельсієм)
Жюльєн з птиці подають:
Заправні супи подають:
Желе, креми, муси подають:
ТЕМПЕРАТУРА ПОДАЧІ ШАМПАНСЬКОГО (в градусах за Цельсієм)
Фрукти у разі індивідуального обслуговування подають:
Каву - "Гляссе" подають:
При індивідуальному обслуговуванні гостей у ресторані в першу чергу подають:
Гарячі закуски подають у послідовності:
У разі індивідуального обслуговування у ресторані, зернисту ікру осетрових риб ставлять:
УКАЖІТЬ ТЕМПЕРАТУРУ ДЕГУСТАЦІЇ КОНЬЯКУ
При подачі других страв англійським способом офіціант повинен:
ТЕМПЕРАТУРА ПОДАЧІ ХОЛОДНИХ ЗАКУСОК (в градусах за Цельсієм)
ВСТАНОВИТИ ЧЕРГОВІСТЬ ПОДАЧІ (правильний варіант відповіді)
1. оселедець з гарніром
2. овочевий суп
3. кокіль з судака
4. антрекот з яйцем
5. морозиво
6. огірки свіжі
7. чай з медом
КРАЩЕ РЕКОМЕНДУВАТИ ПИВО ДО СТРАВ:
Солодкі супи подають:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома