Постачання м'ясних продуктівповинно супроводжуватись:
Терміни приймання варених ковбасних виробів:
У разі незгоди з результатами перевірки маси нетто м'яса та м'ясних товарів проводиться:
Зразки м'яса відбирають від кожної м'ясної туші, яка досліджується, або її частини цілим шматком масою:
Точкові проби з ковбасних виробів і копченостей відбирають в поперечному напрямі на відстані:
Відбір проб м'ясних консервів при фасуванні масою нетто в грамах до 1ооо:
В залежності від вгодованості свинину поділяють на:
Підморожене м'ясо має температуру в товщі м'язів:
При бактеріологічному дослідженні виявляють :
Метод мікроскопічного аналізу оснований на:
Не допускається до реалізації в торговій мережі:
На м'ясі , призначеному для виробництва продуктів дитячого харчування ставлять:
За якими ознаками класифікують м'ясо забійних тварин?
Друга категорія свиней - це свинина:
На скільки категорій вгодованості розподіляють свинину?
Яким клеймом таврують свинину ІІІ категорії?
На скільки категорій вгодованості поділяють телятину?
Назвіть відруби яловичини, які належать до 1-го гатунку?
Баранину в роздрібній торгівлі розподіляють на:
За якими ознаками можна відрізнити тушку молодого птаха від старого:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома