При виявленні бою пляшок алкогольних напоїв отримувач зобов'язаний:
Постачальник несе відповідальність за випадіння винного каменю, помутніння лікеро-горілчаних виробів, коньяку, інших міцних напоїв, вина, помутніння шампанського і витікання мінеральних вод, якщо вони зберігались в належних умовах і час зберігання не перевищує гарантійних термінів.
Для визначення повноти наливу пива відбирають:
Для контролю стійкості кольору, аромату і смаку безалкогольних напоїв, квасу і сиропу відбирають:
Пяшки з пробою зберігають:
Загальна проба вина, виноматеріалів, коньяку і коньячних спиртів -
Фізико-хімічні показники якості вина:
Кількість спирту визначають -
Дефекти пива:
Вади вин -
Хвороби вина, викликані аеробними мікроорганізмами:
Почорніння вина -
Вино мутніє, стає в'ялим, з'являється запах оцтоетилового ефіру при:
Мідний кас виникає:
Білі і червоні вина при побурінні:
Вкажіть гарантійний термін зберігання горілки особливої:
Напої бродіння - це...
Вкажіть температуру зберігання безалкогольних напоїв:
Як розподіляються мінеральні води залежно від складу і дії на організм?
Напої з масовою часткою соку близько 25% відносять:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома