Теплова обробка

Додано: 10 квітня 2023
Предмет:
Тест виконано: 102 рази
11 запитань
Запитання 1

Теплову обробку продуктів поділяють на?

варіанти відповідей

основну

допоміжну

комбіновану

другорядну

Запитання 2

Теплову обробку продуктів і напівфабрикатів, приготування перших, других страв, гарнірів та соусів здійснюють у ?

варіанти відповідей

гарячому цеху

холодному цеху

овочевому цеху

Запитання 3

традиційне розмішення плити у гарячому цеху ?

варіанти відповідей

в центрі

біля пириметру

біля стінки

Запитання 4

гарячий цех умовно поділяють на?

варіанти відповідей

супове і соусне відділення

заготівельне і доготівельне відділення

перше і друге відділення

Запитання 5

у гарячому цеху роботу виконують кухарі?

варіанти відповідей

3 розряду

4 розряду

5 розряду

6 розряду

Запитання 6

Основними способами теплової кулінарної обробки є?

варіанти відповідей

варіння і смаження

смаження і припускання

варіння і запікання

Запитання 7

є кілька видів варіння

варіанти відповідей

основний, припускання

на парі, на водяній бані

під тиском

Запитання 8

За походженням і видом сировини жири поділяють на ?

варіанти відповідей

тваринні

рослинні

комбіновані

Запитання 9

До комбінованих способів теплової обробки відносять?

варіанти відповідей

Тушкування та запікання

варіння з обсмажуванням

смаження і варіння

Запитання 10

до допоміжних способів теплової обробки відносять ?

варіанти відповідей

обсмажування та бланшування

пасерування і термостатування

смаженні і варіння

Запитання 11

для визначення якості готової сировини використовують два методи

варіанти відповідей

органолептичний та лабораторний

смаковий та лабораторний

лабораторний та на вигляд

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест