Що означає термін "гігієна"?
Як часто повинні мити руки працівники харчової промисловості?
Яка оптимальна температура зберігання швидкопсувних продуктів?
Що з наведеного допомагає запобігти перехресному забрудненню в кухні?
Який етап миття посуду забезпечує максимальне видалення бактерій?
Що з наведеного є ознакою неправильної санітарної обробки приміщення?
Які мікроорганізми можуть бути небезпечні при зберіганні продуктів?
Що включає HACCP як систему забезпечення безпеки харчових продуктів?
Чому перехресне забруднення є небезпечним?
Який із перелічених методів найбільш ефективний для знищення бактерій на кухні?
Як часто потрібно проводити генеральне прибирання харчового підприємства?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома