Тест "Сервіровка святкового столу"

Додано: 11 червня 2020
Предмет: Трудове навчання, 5 клас
Тест виконано: 164 рази
12 запитань
Запитання 1

Кулінарія - це:

варіанти відповідей

наука про мистецтво приготування їжі

збірник рецептів

Запитання 2

Сервіровка столу - це:

варіанти відповідей

розташування посуду на столі

підготовка та оформлення столу до приймання їжі

Запитання 3

Який посуд використовують під час сервірування столу?

варіанти відповідей

кухонний

столовий

Запитання 4

Який предмет не використовують під час сервірування столу?

варіанти відповідей

столовий ніж

кухонний ніж

рибний ніж

десертний ніж

Запитання 5

Допоміжні столові прибори використовують для:

варіанти відповідей

загального користування

особистого користування

Запитання 6

З чого починається сервірування столу?

варіанти відповідей

розкладаються серветки

розкладають столові прибори

накривають стіл скатертиною

розставляють прибори для напоїв

Запитання 7

Як ставлять пірожкову тарілку по відношенню до столової?

варіанти відповідей

справа

зліва

зверху

не має значення

Запитання 8

Як кладуть прибори на тарілку після завершення трапези?

варіанти відповідей

ручками вправо

ручками вліво

в різні боки

не має значення

Запитання 9

Столову виделку по відношенню до столової тарілки кладуть:

варіанти відповідей

справа

зліва

зверху

не має значення

Запитання 10

Десертні прибори по відношенню до столової тарілки кладуть:

варіанти відповідей

справа

зліва

зверху

не має значення

Запитання 11

Яким чином розташовують лезо столового ножа по відношенню до столової тарілки?

варіанти відповідей

лезом до тарілки

лезом від тарілки

Запитання 12

Вибери холодні напої:

варіанти відповідей

какао

морс

чай

квас

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест