Тест за темати : Кваліфікаційник довідник, Харкатеристики ПРГ, Планування меню

Додано: 10 жовтня
Предмет:
19 запитань
Запитання 1

Що таке оперативне планування?

варіанти відповідей

Процес створення плану виробництва кулінарної продукці

Організація роботи персоналу на кухні

Оформлення бухгалтерських документів

Запитання 2

Який вид меню використовується для тематичних заходів?

варіанти відповідей

Електронне меню

Дієтичне меню

Меню денного раціону

Запитання 3

Яке меню найчастіше застосовується в ресторанах?



варіанти відповідей

Комплексне меню

Меню з вільним вибором страв

Дитяче меню

Запитання 4

Що визначає розряд кухаря?

варіанти відповідей

Вік працівника

Рівень кваліфікації та складність завдань

Час роботи на підприємстві

Запитання 5

Що пропонується у кафе?

варіанти відповідей

Лише напої

Тільки солодкі страви

Напої, кондитерські вироби, перші та другі страви

Запитання 6

Що таке Fast Food?

варіанти відповідей

Заклади з повільним обслуговуванням

Заклади швидкого обслуговування

Заклади високої кухні

Запитання 7

Хто відповідає за сертифікацію кухарів у США?

варіанти відповідей

Американська кулінарна федерація (ACF)

Міністерство освіти США

Федерація рестораторів

Запитання 8

Який вид меню найбільше підходить для організації конференцій та нарад?

варіанти відповідей

Комплексне меню

Меню денного раціону

Банкетне меню

Запитання 9

Як називається майстер суші в Японії?

варіанти відповідей

Shokunin

Itamae

Chef de Partie

Запитання 10

Що вимагається від кухарів 1-го та 2-го розряду?

варіанти відповідей

Створення складних страв

Нарізка інгредієнтів та приготування простих страв

Управління командою кухарів

Запитання 11

Яка кулінарна школа є найпрестижнішою у Франції?


варіанти відповідей

Le Cordon Bleu

Culinary Institute of America

Tokyo Sushi Academy

Запитання 12

Що таке Street Food?


варіанти відповідей

Заклади високої кухні

Мобільні точки з вуличною їжею

Ресторани швидкого обслуговування

Запитання 13

Яке меню використовують для обслуговування дітей?


варіанти відповідей

Комплексне меню

Дитяче меню

Банкетне меню

Запитання 14

Який тип ресторану пропонує високоякісні страви та вишукане обслуговування?



варіанти відповідей

Fine Dining

Fast Casual

Casual Dining

Запитання 15

Чому важливо уникати повторень страв у плановому меню?

варіанти відповідей

Щоб зменшити витрати

Щоб забезпечити різноманітність раціону

Щоб зменшити робоче навантаження

Запитання 16

Що включає меню з вільним вибором страв?

варіанти відповідей

Фіксований набір страв

Широкий вибір страв на вибір клієнта

Тільки дитячі страви

Запитання 17

Що є ключовим фактором при складанні планового меню для певного контингенту?

варіанти відповідей

Сезонність продуктів

Особливості кваліфікації персоналу

Різноманітність страв для забезпечення збалансованого харчування для цього контингенту

Запитання 18

Яке значення має правильний розрахунок кількості сировини під час планування роботи кухні?

варіанти відповідей

Для зменшення кількості відходів

Для підвищення якості страв

Для уникнення нестачі або надлишку продуктів під час виконання виробничої програми

Запитання 19

Що ми вивчаємо під час теми "Оперативне планування" в ресторанному господарстві?

варіанти відповідей

Створення комплексного меню для банкету

Процес розробки короткострокових планів для закладу

Аналіз конкурентоспроможності ресторану

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест