Вкажіть прикрашальні напівфабрикати...
Вкажіть цукрові оздоблювальні напівфабрикати...
Вкажіть набір сировини для приготування масляного крему -Шарлот...
Вкажіть набір сировини для приготування крему -Глясе...
Назвіть креми що готуються з набору сировини- цукор, масло вершкове, молоко згущене, пудра ванільна, коньяк або вино .
Вкажіть крем що готується із такого набору сировини- цукор, білки яєць, пудра ванільна і вода...
Який крем готується за такою технологією-охолоджені білки яєць повільно збивають, потім темп збивання збільшується і до збитої маси додають гарячий цукровий сироп, пудру ванільну збивають до стійких піків...
Який смак і запах має крем масляний Новий ....
Коли при збиванні масляного основного крему додають у масу пудру ванільну та коньяк....
Молоко , яке піддається обробці при температурі не вище ніж 100 С називається...
Коли забороняється використання меланжу .... при приготуванні ...
Драгле утворююча речовина, яку одержують з морських водоростей....
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома