Тести до теми- Технологія приготування напівфабрикатів для оздоблення виробів.

Додано: 23 вересня
Предмет:
12 запитань
Запитання 1

Вкажіть прикрашальні напівфабрикати...

варіанти відповідей

пластичні маси та глазурі

сиропи

цукати

Запитання 2

Вкажіть цукрові оздоблювальні напівфабрикати...

варіанти відповідей

мальовані маси

карамель

цукати

Запитання 3

Вкажіть набір сировини для приготування масляного крему -Шарлот...

варіанти відповідей

молоко згущене і масло вершкове.

вода, цукор, яйця.

молоко, цукор, яйце та масло вершкове.

Запитання 4

Вкажіть набір сировини для приготування крему -Глясе...

варіанти відповідей

молоко згущене і масло вершкове.

молоко, цукор, яйця.

вода, цукор, яйця, масло вершкове

Запитання 5

Назвіть креми що готуються з набору сировини- цукор, масло вершкове, молоко згущене, пудра ванільна, коньяк або вино .

варіанти відповідей

Глясе

Новий

Шарлотт.

Запитання 6

Вкажіть крем що готується із такого набору сировини- цукор, білки яєць, пудра ванільна і вода...

варіанти відповідей

білковий заварний

Глясе

Новий

Запитання 7

Який крем готується за такою технологією-охолоджені білки яєць повільно збивають, потім темп збивання збільшується і до збитої маси додають гарячий цукровий сироп, пудру ванільну збивають до стійких піків...

варіанти відповідей

білковий серцевий

Глясе

білковий заварний

Запитання 8

Який смак і запах має крем масляний Новий ....

варіанти відповідей

солодко - кислуватий з ароматом какао.

солодко- гіркуватий з ароматом кави.

солодкий з ароматом ванілі та коньяку.

Запитання 9

Коли при збиванні масляного основного крему додають у масу пудру ванільну та коньяк....

варіанти відповідей

на початку

у кінці

перед використанням.

Запитання 10

Молоко , яке піддається обробці при температурі не вище ніж 100 С називається...

варіанти відповідей

кип'яченим

пастеризованим

стерилізованим

Запитання 11

Коли забороняється використання меланжу .... при приготуванні ...

варіанти відповідей

тіста

опари

кремів

Запитання 12

Драгле утворююча речовина, яку одержують з морських водоростей....

варіанти відповідей

желатин

агар

пектин

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест