Тести з охорони праці для кухарів-кондитерів

Додано: 30 листопада 2022
Предмет:
Тест виконано: 215 разів
10 запитань
Запитання 1

До якого класу відносяться умови праці кухарів-кондитерів:

варіанти відповідей

оптимальні;

допустимі;

шкідливі;

екстремальні.

Запитання 2

Вкажіть особливо небезпечні фактори, що сприяють ураженню людей електричним струмом:

варіанти відповідей

наявність підвищеного атмосферного тиску;

наявність низької температури повітря;

наявність високої вологості і струмопровідного пилу

Запитання 3

Якими засобами необхідно користуватися при гасінні пожежі, якщо в зоні горіння є обладнання під напругою:

варіанти відповідей

водою;

вуглекислотними вогнегасниками;

хімічно-пінним вогнегасником;

піском.

Запитання 4

До спеціального одягу кухаря-кондитера відноситься:

варіанти відповідей

комбінезон;

зимова куртка;

фартух з кишенями;

блузка.

Запитання 5

Як часто проводиться повторний інструктаж для кухарів-кондитерів:

варіанти відповідей

один раз на рік;

один раз на квартал;

один раз на півріччя.

Запитання 6

Під час роботи  на кухаря можливий вплив:

варіанти відповідей

електричного струму;

низької температури повітря;

ріжучих інструментів;

 гарячої води, пари;

Запитання 7

Які  вікові вимоги існують при прийомі на роботу кухарем?:

варіанти відповідей

вік – 16-18 років;

після 18 років;

після 20 років.

Запитання 8

 Який вид інструктажу проводиться на робочому місці перед початком роботи:

варіанти відповідей

цільовий;

позаплановий;

первинний;

вступний

Запитання 9

При знятті з плити і перенесенні каструль з готовою їжею – скільки її там повинно бути:

варіанти відповідей

повна каструля;

половина каструлі;

2/3 каструлі.

Запитання 10

Дії кухаря при виникненні аварії:

варіанти відповідей

припинити негайно роботу;

приступити до ремонту агрегату;

повідомити адміністрацію про те, що сталося. 

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест