До якого класу відносяться умови праці кухарів-кондитерів:
Вкажіть особливо небезпечні фактори, що сприяють ураженню людей електричним струмом:
Якими засобами необхідно користуватися при гасінні пожежі, якщо в зоні горіння є обладнання під напругою:
До спеціального одягу кухаря-кондитера відноситься:
Як часто проводиться повторний інструктаж для кухарів-кондитерів:
Під час роботи на кухаря можливий вплив:
Які вікові вимоги існують при прийомі на роботу кухарем?:
Який вид інструктажу проводиться на робочому місці перед початком роботи:
При знятті з плити і перенесенні каструль з готовою їжею – скільки її там повинно бути:
Дії кухаря при виникненні аварії:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома