Робоче місце це......
Робоче місце для приготування дріжджового тіста та напівфабрикатів із нього оснащується...
Для бродіння й достигання тіста необхідна температура ....
Робоче місце для приготування листкового тіста та пісочного потрібно розміщувати поруч з робочим місцем для приготування...
Лінія приготування листкового тіста укомплектована...
На робочому місці для приготування бісквітного тіста встановлюють...
На робочому місці, яке організується для оформлення тортів та тістечок встановлюють...
Для пластування і розрізання напівфабрикатів з бісквітного тіста, шарового та листкового тіста використовують...
Вироби з листкового та пісочного тіста готують на тих же робочих місцях, що й вироби з дріжджового тіста.
Кондитери 3 розряду виготовляють...
Термін зберігання кондитерських виробів з білковим кремом за температури 2-6 градусів ...
За асортиментом продукції, що випускається, підприємства ресторанного господарства поділяються ...
Загальна площа кондитерського цеху і його планування залежить від.....
Для збивання і перемішування продуктів великі підприємства встановлюють...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома