Тестові завдання з організації виробництва кондитер.

Додано: 23 грудня 2023
Предмет:
14 запитань
Запитання 1

Робоче місце це......

варіанти відповідей

Структурний підрозділ закладу ресторанного господарства, призначений для виконання певних технологічних операцій.

Місце призначення для первинної обробки і приготування напівфабрикатів та страв.

Частина виробничого цеху призначена для виконання певних технологічних операцій

Запитання 2

Робоче місце для приготування дріжджового тіста та напівфабрикатів із нього оснащується...

варіанти відповідей

Виробничим столом з шухлядами для муки, та інвентарем та вагами

Тістомісильною машиною, виробничими столами, стелажами, тісто розподільниками, та різним інвентарем

Виробничими столами з вбудованими ваннами, холодильною шафою, універсальним приводом

Запитання 3

Для бродіння й достигання тіста необхідна температура ....

варіанти відповідей

30-35

25-30

35-40

Запитання 4

Робоче місце для приготування листкового тіста та пісочного потрібно розміщувати поруч з робочим місцем для приготування...

варіанти відповідей

Дріжджового тіста

Млинцевого тіста

Пряничного тіста

Вафельного тіста

Запитання 5

Лінія приготування листкового тіста укомплектована...

варіанти відповідей

Виробничим столом, інвентарем, вагами

Тісторозкачувальною машиною, охолоджувальним столом, качалками, виїмками, мірним посудом, вагами

Міксером, збивальною машиною, столом, стелажами, необхідним інвентарем

М'ясорубкою, блендером, виробничими столами, інвентарем, мийкою, колодою для розрубування м'яса.

Запитання 6

На робочому місці для приготування бісквітного тіста встановлюють...

варіанти відповідей

Збивальну машину

Виробничий стіл з вбудованою ванною

Стіл з охолоджувальною шафою

Тістомісильну машину

Запитання 7

На робочому місці, яке організується для оформлення тортів та тістечок встановлюють...

варіанти відповідей

Стіл з вбудованою ванною

Спеціальні столи з мармуровою поверхнею та охолодженням

Виробничі столи з охолодженими шафами

Виробничі столи з підігрівом.

Запитання 8

Для пластування і розрізання напівфабрикатів з бісквітного тіста, шарового та листкового тіста використовують...

варіанти відповідей

Ножі кухарської трійки

Ніж-пилку

Дискові різці, ніж-пилку, пластинки мірні

Хліборізку

Запитання 9

Вироби з листкового та пісочного тіста готують на тих же робочих місцях, що й вироби з дріжджового тіста.

варіанти відповідей

Так, але в інший час

Ні

Так

Готують в гарячому відділенні.

Запитання 10

Кондитери 3 розряду виготовляють...

варіанти відповідей

Прості торти, тістечка, хлібобулочні вироби, різні види тіста, кремів, начинок

Складні торти, тістечка, кекси, рулети, печиво вищих сортів

Різні пиріжки, булочки, чебуреки

Запитання 11

Термін зберігання кондитерських виробів з білковим кремом за температури 2-6 градусів ...

варіанти відповідей

Не більше 36 годин

Не більше 48 годин

Не більше 72 годин

Не більше 2 годин

Запитання 12

За асортиментом продукції, що випускається, підприємства ресторанного господарства поділяються ...

варіанти відповідей

Закриті та відкриті

Універсальні та спеціалізовані

Заготівельні та заготівельні

Запитання 13

Загальна площа кондитерського цеху і його планування залежить від.....

варіанти відповідей

Кількості й асортименту продукції яка виготовляється

Кількості сировини, що використовується

Розташування підприємства

Кількості столів в залі обслуговування

Запитання 14

Для збивання і перемішування продуктів великі підприємства встановлюють...

варіанти відповідей

Універсальні приводи, м'ясорубки, протиральні машини малої потужності

Збивальні машини, універсальні приводи, м'ясорубки, протиральні машини малої потужності

Збивальні машини, універсальні приводи

Все перемішують, та збивають кондитера в вручну, економлять електричний струм

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест