1. Продуктивність машини МРГ-300А становить:
2. Для чого призначений регулювальний механізм у машині для нарізання гастрономічних продуктів?
3. Низькотемпературні холодильні камери призначені для зберігання продуктів при температурі:
4. Яке призначення клавіші «С»?
5. У якій частині машини відбувається очищення посуду від залишків їжі:
6. Під час роботи посудомийних машин у аварійних ситуаціях загорається сигнальна лампа:
7. Чому необхідно заповнювати робочу місткість у коктейлезбивальних машинах на 50% об’єму?
8. Яку товщину нарізування можна встановлювати в машинах для нарізання слайсерах?
9. Для чого призначена коктейлезбивальна машина?
10. Яка тривалість циклу зважування та обчислення вартості на електронних вагах:
11. Скільки годин може безперервно працювати касовий апарат:
12. Яка пам'ять не може бути змінена та є енергонезалежною у електронних контрольно-касових апаратах:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома