Тестові завдання з предмета "Устаткування підприємств харчування", рівень кваліфікації 5 розряд

Додано: 23 лютого 2022
Предмет:
Тест виконано: 77 разів
12 запитань
Запитання 1

1.    Продуктивність машини МРГ-300А становить:

варіанти відповідей

300 нарізувань за 1 хв.;



250 нарізувань за 1 хв.;



45 нарізувань за 1 хв;



100 нарізувань за 1 хв.

Запитання 2

2.    Для чого призначений регулювальний механізм у машині для нарізання гастрономічних продуктів?

варіанти відповідей

для зміни швидкості;



для регулювання товщини нарізання;



для зміни кута нарізання;



 для встановлення режиму нарізування.

Запитання 3

3.    Низькотемпературні холодильні камери призначені для зберігання продуктів при температурі:

варіанти відповідей

від 0 ….80 С;



від -15……-180 С;



від -8 ……-100 С;



від -20…..-250 С.

Запитання 4

4.     Яке призначення клавіші «С»?

варіанти відповідей

Для скидання показників на індикаторі «ЦІНА»;



 для скидання показників на індикаторі «МАСА»;



для скидання показників на індикаторі «ВАРТІСТЬ»;



для встановлення коду товару.

Запитання 5

5. У якій частині машини відбувається очищення посуду від залишків їжі:

варіанти відповідей

в секції миття;



на столі розвантаження;


 на столі завантаження;


в зоні первинного ополіскування.

Запитання 6

6. Під час роботи посудомийних машин у аварійних ситуаціях загорається сигнальна лампа:

варіанти відповідей

жовта;



синя;


червона;


біла.

Запитання 7

7. Чому необхідно заповнювати робочу місткість у коктейлезбивальних машинах на 50% об’єму?


варіанти відповідей

Щоб не було перевантаження.



Щоб суміш краще збивалась.



Щоб маса пінилась.



Тому що маса збільшується у 1,5-2 рази.

Запитання 8

8. Яку товщину нарізування можна встановлювати в машинах для нарізання слайсерах?


варіанти відповідей

від 0 до 16 мм.;



від 10 до 26 мм.;



від 5 до 25 мм.;



від 5 до 40 мм.

Запитання 9

9. Для чого призначена коктейлезбивальна машина?


варіанти відповідей

приготування кремів, рідкого тіста;


приготування мусів та коктейлів;


приготування коктейлів і шейків;


рідкого тіста.

Запитання 10

10. Яка тривалість циклу зважування та обчислення вартості на електронних вагах:


варіанти відповідей

2-3с.


10 с;


5 с;


15 с.

Запитання 11

11. Скільки годин може безперервно працювати касовий апарат:

варіанти відповідей

24 години;


16 годин;


7 годин;


12 годин.

Запитання 12

12. Яка пам'ять не може бути змінена та є енергонезалежною у електронних контрольно-касових апаратах:


варіанти відповідей

оперативна;


тимчасова;


фіксальна;


постійна.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест