Назвіть вид бубличних виробів, який має товщину джгута 17-22 мм
Вкажіть умови зберігання бубличних виробів
Де міститься більше кофеїну?
Для чого у каву додають цикорій?
Які хімічні речовини зумовлюють харчову цінність овочів та плодів?
Які основні цукри знаходяться у плодах і овочах?
Назвіть кисломолочний дієтичний продукт, якщо він має сметаноподібну консистенцію, білий колір, кисломолочний освіжаючий запах, кисломолочний злегка гострий смак?
Який кисломолочний продукт виробляють із кобилячого молока?
Вкажіть найкращий температурний режим зберігання та реалізації кисломолочних продуктів в роздрібній торгівельній мережі?
Який дефект виникає у молоці, якщо його довго зберігають при низькій позитивній температурі?
Який білок у складі молока займає найбільшу питому вагу?
До якої групи відноситься маргарин „Молочний”?
Який термін зберігання фасованого маргарину в пергаменті при температурі від 0 до 4°С?
Як поділяються кістки забійних тварин за будовою і формою?
Що таке «забійна маса»?
Що є особливістю сировинного складу напівкопчених ковбас?
Напівкопчені «Мисливські ковбаски» відносяться до
Яка причина появи в копчених ковбасах дефекту «ліхтарі»?
Як визначити стандартну довжину риби?
Як за якістю поділяють живу рибу?
Яка температура охолодженої риби?
Яка температура мороженої риби?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома