Якої консистенції повинен бути маргарин при приготуванні цукрових вафель?
Який компонент надає вафельному напівфабрикату коричневого кольору?
Оберіть основні компоненти для приготування вафельного напівфабрикату
Вафельні листи не пористі, без чіткого візерунку. Визначіть причину
На якому етапі згортають вафельні трубочки?
Яка температура випікання вафельного напівфабрикату?
Яка консистенція вафельного тіста?
Для якого виду тіста використовують обладнання зображене на малюнку?
Чому напівфабрикат з млинцевого тіста товстий і непропечений?
Які вироби з млинцевого напівфабрикату загортають з начинкою, обсмажують з обох боків і ставлять у духову шафу на 5-6 хв.?
Що необхідно зробити з млинцевим тістом, якщо утворились грудочки?
Яка повинна бути товщина випечених млинчиків?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома