До холодильних агентів належать:
Що таке аміак?
Пристрої, в яких створюється і використовується холод з метою збереження якості продуктів, що швидко псуються - це
Де проходить кипіння холодоагента?
Яке холодильне обладнання призначено для зберігання заморожених харчових продуктів?
Які види торговельного холодильного обладнання використовують у торговельних залах магазинів самообслуговування?
Хто має право здійснювати щоденний технічний огляд торговельного холодильного обладнання:
Процес зниження температури харчових продуктів через теплообмін з навколишнім середовищем, який не супроводжується льодоутворенням, називається
Для короткочасного зберігання швидкопсувних продуктів при знижених температурах, а також для демонстрації, викладання і продажу продуктів харчування, в торгівлі використовуються
Процес повного або часткового перетворення в лід вологи, яка міститься в продуктах, внаслідок відводу тепла при зниженні температури нижче від кріоскопічної, називається
Шар матеріалу з низькою теплопровідністю, що зменшує витрати холоду в навколишнє середовище , називається
Для зберігання запасу продуктів на підприємствах торгівлі на 3-5 діб роботи призначені:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома