Органи, що належать до травної системи:
Кількість зубів у людини:
Яка частина язика не має смакових рецепторів?
Функція надгортанника:
Орган, який утворює жовч:
Середовище шлунка:
Подрібнену, змочену слиною їжу язик проштовхує до:
Орган, у який відкривається протока підшлункової залози:
Хвороба виникає внаслідок потрапляння до організму токсину, який виробляють бактерії, що інфікують рибу, ковбасу, м′ясо.
Хвороба, що виникає внаслідок потрапляння до органзму паразитичних червів:
Виділяє травний сік (панкреатичний), що складається з ферментів: амілаза, ліпаза, пепсин та інш.:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома