Трудове навчання. 7 клас.

Додано: 9 червня 2023
Предмет: Трудове навчання, 7 клас
Тест виконано: 20 разів
12 запитань
Запитання 1

Які проєкти ми виконували протягом навчального року? Оберіть всі правильні відповіді.

варіанти відповідей

панно

органайзер

страви української кухні

кондитерські вироби

кімнатні рослини

електронне табло

Запитання 2

Які елементи у виробі були обов'язковими для проєкту "Панно"?

варіанти відповідей

голуби

квіти

страви української кухні

привітання

Запитання 3

Що із переліченого не є стравою української кухні?

варіанти відповідей

 борщ

бограч

кремувка

вареники

Запитання 4

Що із переліченого не є стравою української кухні?

варіанти відповідей

київський торт

млинці

капусняк

картопля фрі

Запитання 5

Кондитерські вироби поділяють на...

варіанти відповідей

цукристі, борошняні, шоколадні

цукристі, шоколадні

цукристі, шоколадні, карамельні

пшеничні, вівсяні, картопляні

Запитання 6

Основними складовими цих виробів є цукор, пектин, желатин, агар-агар та інші рослинні або тваринні компоненти. До них належать карамель, мармелад, пастильні вироби, ірис, козинак, халва, східні солодощі, цукерки без вмісту шоколаду, борошна, какао, желе та інші. І це...

варіанти відповідей

цукристі кондитерські вироби

шоколадні кондитерські вироби

борошняні кондитерські вироби

Запитання 7

Основними складовими цих виробів є борошно, цукор, яйця, масло, молоко, шоколад, горіхи та інші інгредієнти. Це випічка, приготована на основі борошна, яка включає печиво, бісквіти, рулети, мафіни, круасани, сушки, торти, тістечка, вафлі, чізкейки та інші. І це...

варіанти відповідей

цукристі кондитерські вироби

шоколадні кондитерські вироби

борошняні кондитерські вироби

Запитання 8

Вироби, які містять шоколад як основний інгредієнт, до яких належать такі продукти, як шоколадні цукерки, торти, печиво, батончики, горішки та інші.І це..

варіанти відповідей

цукристі кондитерські вироби

шоколадні кондитерські вироби

борошняні кондитерські вироби

Запитання 9

Висококалорійні та легкі у засвоюванні харчові продукти із великим вмістом цукру, чи фруктози, що вживаються завдяки приємному смаку та запаху мають назву..

варіанти відповідей

кондитерські вироби

салати

закуски

страви української кухні

Запитання 10

Зацукровані фрукти або нарізані кірки апельсинів, кавунів, динь і т.д. мають назву...

варіанти відповідей

кондитерські вироби

пастила

цукати

страви української кухні

Запитання 11

Які кондитерські вироби ми готували в рамках проєкту "Кондитерські вироби"?

варіанти відповідей

цукерки "Корівка"

шоколадні кульки

медовик "Наполеон"

шоколадні кульки "Данісімо"

Запитання 12

Для приготування цукерок "Корівка" не використовувалося...

варіанти відповідей

сода

кефір

молоко

вода

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест