Які проєкти ми виконували протягом навчального року? Оберіть всі правильні відповіді.
Які елементи у виробі були обов'язковими для проєкту "Панно"?
Що із переліченого не є стравою української кухні?
Що із переліченого не є стравою української кухні?
Кондитерські вироби поділяють на...
Основними складовими цих виробів є цукор, пектин, желатин, агар-агар та інші рослинні або тваринні компоненти. До них належать карамель, мармелад, пастильні вироби, ірис, козинак, халва, східні солодощі, цукерки без вмісту шоколаду, борошна, какао, желе та інші. І це...
Основними складовими цих виробів є борошно, цукор, яйця, масло, молоко, шоколад, горіхи та інші інгредієнти. Це випічка, приготована на основі борошна, яка включає печиво, бісквіти, рулети, мафіни, круасани, сушки, торти, тістечка, вафлі, чізкейки та інші. І це...
Вироби, які містять шоколад як основний інгредієнт, до яких належать такі продукти, як шоколадні цукерки, торти, печиво, батончики, горішки та інші.І це..
Висококалорійні та легкі у засвоюванні харчові продукти із великим вмістом цукру, чи фруктози, що вживаються завдяки приємному смаку та запаху мають назву..
Зацукровані фрукти або нарізані кірки апельсинів, кавунів, динь і т.д. мають назву...
Які кондитерські вироби ми готували в рамках проєкту "Кондитерські вироби"?
Для приготування цукерок "Корівка" не використовувалося...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома