Урок 10. Приготування соусів на бульйонах

Додано: 29 травня 2020
Предмет:
Тест виконано: 72 рази
10 запитань
Запитання 1

В якому цеху готують соуси?

варіанти відповідей

Холодному

М ясному

Гарячому

Запитання 2

Температура подавання гарячих соусів?

варіанти відповідей

65-70°C

75-85°C

90-100°C

Запитання 3

За консистенцією соуси бувають:

варіанти відповідей

Заправні

Напіврідкі

Напівпрозорі

Запитання 4

Основні гарячі соуси можна зберігати:

варіанти відповідей

3-4 години

До трьох діб

30 хвилин

Запитання 5

Температура подавання холодних соусів?

варіанти відповідей

2-4°C

18-20°C

10-12°C

Запитання 6

Для загущення соусів використовують:

варіанти відповідей

Желатин, глютин

Борошно, рис

Борошно, крохмаль

Запитання 7

Фюме - це:

варіанти відповідей

Охолоджений бульйон

Концентрований бульйон

Концентрований соус

Запитання 8

Щоб томатний соус був гостріший до нього додають:

варіанти відповідей

Сік лимона

Гірчицю

Хрін

Запитання 9

В процесі пасерування борошно набуває аромату:

варіанти відповідей

Смаженого м’яса

Смаженого насіння

Смаженого горіха

Запитання 10

Температура нагріву борошна для червоної пасеровки:

варіанти відповідей

110-120°C

150-160°C

220°C

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест