Урок 27. Приготування смажених страв з свинини, баранини, телятини

Додано: 25 червня 2020
Предмет:
Тест виконано: 13 разів
10 запитань
Запитання 1

Страву «котлета натуральна» вирізають з частини туші:

варіанти відповідей

Тазостегнової

Корейки з кісточкою

Шийної

Запитання 2

На кісточку смажених страв одягають

варіанти відповідей

Попільйотку

Віяло

Фольгу

Запитання 3

Страва «ескалоп» - це

варіанти відповідей

М’ясо яловичини, смажене порційно

Корейка свинини, смажена

М’ясо свинини, смажене порційно

Запитання 4

Страву «котлета відбивна» смажать запанірованою у:

варіанти відповідей

Сухарях мелених

Борошні

Яйці, борошні

Запитання 5

При подачі страви «ескалоп» кладуть на:

варіанти відповідей

Батон

Л’єзон

Крутон

Запитання 6

Страву «битки Київські» готують з:

варіанти відповідей

Баранина (тазостегнова)

Яловичина (вирізка)

Свинина (корейка)

Запитання 7

Страву «м’ясо хрустке» з м’якоті корейки змочують у л’єзоні, потім:

варіанти відповідей

Обкачують у сухарях

Обкачують у тертому сирі

Обкачують у борошні

Запитання 8

Страву «котлета Марічка» готують з начинкою:

варіанти відповідей

Чорносливом

Сиром

Яйцем з цибулею

Запитання 9

Страву «шніцель відбивний» готують з:

варіанти відповідей

Тазостегнової частини свинини

Шийної частини свинини

Корейки свинини

Запитання 10

Страву «м’ясо хрустке» подають:

варіанти відповідей

На крутонах

На грінках

На овочах

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест