Устаткування кондитерського цеху

Додано: 1 лютого
Предмет:
12 запитань
Запитання 1

У кондитерських цехах великої потужності передбачаються такі приміщення...

варіанти відповідей

Приміщення для приготування холодних страв та закусок

Приміщення для просіювання борошна.

 Приміщення для обробки м'яса та субпродуктів

Приміщення для оздоблювання кондитерських виробів

Комора для зберігання добової кількості продуктів

Приміщення для обробки яєць

Приміщення для приготування перших страв та гарнірів

Запитання 2

Для короткого зберігання продуктів в коморах добового раціону повинно бути організовано таке обладнання, інструмент та інвентар....

варіанти відповідей

Підсобні столи, холодильні камери, картопле очисна машина, мийні машини..

Стелажі, підсобні столи, ваговимірювальне обладнання, овощерізальна машина, м'ясорубка, колода, підтоварники, холодильні камери.

 Холодильні камери, ваговимірювальне обладнання, підсобні столи.

Запитання 3

Яке обладнання використовують при організації робочого місця в приміщенні для охолодження та оздоблення кондитерських виробів....

варіанти відповідей

Збивальні машини

Мікрохвильову піч

Пекарські шафи

 Просіювальні машини

Тісторозкачувальні машини


Запитання 4

Устаткування кондитерського виробництва за відповідними технологічними процесами класифікують на....

варіанти відповідей


Допоміжне, конвекційне, пекарське, підйомно- транспортне.

Механічне, автоматичне, індукційне, теплове, парове.

Холодильне, технологічне, теплове, допоміжне.

Запитання 5

Яку поверхню повинні мати виробничі столи для розбирання дріжджового тіста в кондитерських цехах.....

варіанти відповідей

 Дерев'яну

Мраморну

Нержавіючу


Склокерамічну

Запитання 6

Для замішування рідкого тіста використовують...

варіанти відповідей

Збивальні машини

тістомісильні машини

протиральні машини

Запитання 7

Продукти для добового використання зберігаються у....

варіанти відповідей

коморі

тістомісильному відділені

експедиції

Запитання 8

Яке призначення кондитерського цеху?

варіанти відповідей

приготування тортів та тістечок

виробництво різноманітних хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів

приготування солодких страв та напоїв

Запитання 9

Теплове обладнання включає в себе....

варіанти відповідей

виробничі столи, пересувні стелажі, мийні ванни

холодильні шафи, столи з охолоджувальною поверхнею

пекарські та жарові шафи, електросковороди

Запитання 10

Термін зберігання кондитерських виробів становить

варіанти відповідей

від 7 год. до 36 годин

24 години

від 7 год. до 48 годин

Запитання 11

Кондитерські цехи малої потужності випускають...

варіанти відповідей

5 тис.виробів

2 тис.виробів

15 тис. виробів

Запитання 12

Завершальний етап приготування кондитерських виробів це -

варіанти відповідей

випікання виробів

оздоблення виробів

формування виробів

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест