Узагальнюючий тест

Додано: 16 травня 2022
Предмет: Трудове навчання, 6 клас
Тест виконано: 2 рази
6 запитань
Запитання 1

Страва - поєднання продуктів харчування, які доведені до кулінарної готовності, порційні, оформлені і готові до споживання?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 2

Залежно від кулінарного використання і тривалості варіння, дістають варені яйця різної консистенції...

варіанти відповідей

"в мішечок", рідкі, круті

запечені, варені

круті, рідкі, смажені

Запитання 3

Перед початком роботи потрібно перевірити стан робочого інструменту (голки, наперстка, ножиць...)

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 4

Коли працюєш голкою, необхідно...? (2 відповіді)

варіанти відповідей

зберігати голку у гольниці

не можна брати голки до рота

залишати голку на столі

Запитання 5

Що необхідно зробити по закінченню роботи? (2 відповіді)

варіанти відповідей

Інструменти та пристосування необхідно скласти у відповідне для цього місце.

Швидко вийти з класу.

Прибрати робоче місце.

Запитання 6

Прибирання житла проводять від - ...

варіанти відповідей

нижніх частин кімнати, до верхніх

з правого верхнього кута кімнати

від верхніх, до нижніх частин кімнати

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест