ТПТ. Вершкове масло

Додано: 12 жовтня 2020
Предмет:
Тест виконано: 352 рази
10 запитань
Запитання 1

Що є основною сировиною для виробництва масла?

варіанти відповідей

молоко

сметана

вершки

Запитання 2

Масло містить жиророзчинні вітаміни:

варіанти відповідей

А, В, С

К, Е, В

А, D, Е

Запитання 3

Вміст жиру в маслі солодковершковому несоленому “Любительське” / % / :

варіанти відповідей

72,5

78

82,5

Запитання 4

Товарний сорт масла визначають за шкалою балів:

варіанти відповідей

100

10

20

Запитання 5

Визначте вид масла коров'ячого, якщо воно має однорідну м'яку, трохи зернисту консистенцію, жовтий колір

варіанти відповідей

Топлене

Вологодське

Чайне

Запитання 6

Вміст жиру в маслі солодковершковому несоленому “Селянське” складає / % / :

варіанти відповідей

62,5

72,5

82,5

Запитання 7

За якими показниками відрізняється масло селянське від бутербродного?

варіанти відповідей

колір

смак і запах

масова частка вологи

масова частка солі

Запитання 8

Дефекти консистенції масла вершкового:

варіанти відповідей

щільна

м'яка

пластична

Запитання 9

Пожовтіння поверхні масла виникає внаслідок

варіанти відповідей

окислення жиру

нерівномірного розподілу вологи

змішування масла різних кольорів

Запитання 10

Шоколадне масло відноситься до:

варіанти відповідей

закусочного

десертного

консервного

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест