Вибери щоб вижити 2 частина

Додано: 10 квітня
Предмет:
11 запитань
Запитання 1

Так! Це продовження! Тобі сподобалася попередня частина?

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 2

Почався вже другий тиждень з того дня як почалась епідемія. Ти виживаєш як можеш, але вода та їжа починають закінчуватися. Твій собака погано себе почуває, мабуть йому потрібні ліки. В твоїй квартирі нема сенсу залишатись. Адже ти просто загинеш від нестачі їжі та води. Слід піти на пошуки кращого життя. Куди підеш в першу чергу?

варіанти відповідей

В магазин у центр міста

В інші квартири цього будинку. Думаю там буде їжа

Нікуди. Краще помру

Запитання 3


Ти відкрила двері квартири та побачила чорний підїзд. Біля твоєї квартири була чорна пляма. Думаю її краще не чіпати. На твоїй двері подряпини, це те що приходило до тебе декілька днів тому. Все довкола у якомусь чорному слизу. Потрібно зайти до квартири сусіда. Він був мисливцем і колись їздив до Чорнобиля. В нього може бути зброя та противогази. Ти вже хотіла відкрити двері сусіда, як з верхніх поверхів почулося голосне гарчання. Що зробиш?

варіанти відповідей

Піду подивлюсь хоть там

Швидко забігу у квартиру сусіда та закрию двері

Запитання 4

Сподіваюсь ти вибрала варіант 2 бо якщо ти обрала піти та подивитись то тебе з’їв монстр. Ти зайшла у квартиру твого сусіда разом зі своєю собакою. Пес щось нанюхав та хоче щоб ти пішла з ним у сусідню кімнату. Він маше хвостом та принюхується. Ти підеш разом з ним? (Не впливає на майбутнє)

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 5

Ти подивилась у кімнату. Твій пес тягнув до тебе великий пакет з продуктами. Вочевидь майже всі вони були зіпсовані з часом. Ну а що ти думала? Вже дві тижні як це все почалося. Мабуть сусід купив продукти, а коли почув про катастрофу то кудись втік. З нормального ти взяла концерви та 3 пляшки води.

Куди покладеш їх?


варіанти відповідей

В портфель

Понесу в руках

Фу не люблю концерви

Запитання 6

Ти поклала їжу у портфель та пішла на кухню. В квартирі стояв дивний запах, але ти вирішила не звертати увагу. Відкрифвши холодильник у ніс вдарив різкий запах зіпсованих продуктів. Ця їжа була куплена декілька тижнів тому. Так … в холодильнику лежали продукти. Які з них візьмеш?

варіанти відповідей

Яблука

Не відкриту пачку печива

М‘ясо

Концерви

Крупа

Запитання 7

Ти поклала їжу у свої сумки та пішла у вітальню. Там ти побачила декілька тумбочок та обшукала їх. Ти знайшла деякі речі.

Які з них візьмеш?

варіанти відповідей

Скотч

Цигарки

Концерви

Фантики від цукерок

Запальничка

Аптечка

Дохла миша

Запитання 8

Ти взяла що хотіла та пішла у ванну кімнату. У сусіда була набрана повна ванну води… У якій плавав сам сусід. Ти швидко вибігла з кімнати не бажаючи бачити того що сталося. Тепер ти зрозуміла звідки йшов цей неприємний запах. Ти забрала з цієї квартири все що тобі було потрібно, але вирішила лишитись ще на трохи щоб поспати та поїсти перед важкою дорогою. За дверима почулися дивні хлюпчі звуки, щось булькотіло та гарячало. Ти вирішила не виходити зараз. 

Що будеш робити у квартирі?

варіанти відповідей

Трохи посплю

Потанцюю гопака ОПА

Піду побулькаю з тим створінням за дверима

Запитання 9

Ти лягла на ліжко і твій пес застрибнути га тебе та заснув. Незабаром заснула і ти. Сни тобі снились дивні. Тобі снилося що сусід який був у ванній став монстром. Він вийшов з ванної кімнати та пішов до тебе. Він почав душити тебе і в цей момент ти прокинулася.

Тобі раніше снилися сни які потім збувалися. Ти повіриш цьому сну?

варіанти відповідей

Так! Краще бути напоготові

Ні! Шо за фігня

Запитання 10

Прокинувшись ти почула звук води.. Але її вимкнули декілька тижнів тому! Звук був наче вода виливалась на підлогу. Ти зрозуміла що щось не так. Через хвилину ти почула гарчання і щось пошкреблося до тебе у двері. Вставши з ліжка ти підбігла до вікна та подивилась вниз. Треба тікати!

Стрибатимеш?

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 11

Ти обрала стрибати. Ти схопила пса та поставила його на кондиціонер. Далі підхопила два рюкзаки які хотіла взяти з собою. Далі взяла покривалоа з ліжка та зв‘язала їх між собою. Двері почали тріщати від ударів того створіння на яке перетворився твій сусід. Ти закріпила покривала за бортик ліжка. Викинувши «мотузку» з вікна ти почала спускатися. Коли ти спустилася на рівень кондиціонеру ти схопила сумки та скинула вниз на землю. Далі взяла свого собаку ти почала спускатися вниз. Мотузка обірвалася і ти впала боляче вдарившись об землю. Часу жалітися не було і ти схопивши рюкзаки побігла подалі від дому.

Далі буде..

Робити продовження?)

варіанти відповідей

Ні

Так

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест