Житній і пшеничний хліб використовують для приготування бутербродів.
Поживна цінність бутерброду залежить від хлібу
Відкритий бутерброд – це скибка хліба з верхнім шаром продуктів.
За способом приготування бутерброди бувають солоні і солодкі
Закусочні бутерброди-це великі за розміром бутерброди різної форми
Бутерброди можна зберігати кілька днів
Товщина залежить від виду бутерброд
Під час готування бутербродів необов'язково дотримувати правил безпечної праці
За смаком бутерброди бувають:
• солоні
• солодкі
Начинка знаходиться між шматочками хліба чи булки це бутерброд називається канапе
Під час намазування бутербродів шматочки хліба повинні лежати на дошці.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома