Види салатів та їх харчова цінність

Додано: 25 квітня 2023
Предмет: Трудове навчання, 6 клас
Тест виконано: 128 разів
7 запитань
Запитання 1

Страва із дрібно покришених шматочків сирих чи варених овочів чи інших продуктів з додаванням різних заправок

варіанти відповідей

борщ

салат

плов

рагу

Запитання 2

Салати із сирих овочів готують:

варіанти відповідей

незадовго до подання на стіл

за день до вживання

звечора

Запитання 3

Овочі, які входять до складу салату

варіанти відповідей

кладуть цілими

нарізують

Запитання 4

Усі продукти для салату повинні пройти:

варіанти відповідей

первинну обробку

магазинну вітрину

консервну банку

Запитання 5

За пособом подачі салати бувають:

варіанти відповідей

багатошарові, перемішані

холодні, салат-коктейль

заморожені, рибні

Запитання 6

За регулярністю подачі салати бувають:

варіанти відповідей

щомісячні

щоденні

щотижневі

святкові

Запитання 7

Які бувають форми нарізування овочів

варіанти відповідей

кубики

соломка

півкільця

кружальця

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест