Види теплової обробки овочів

Додано: 18 квітня 2023
Предмет: Трудове навчання, 6 клас
Тест виконано: 75 разів
6 запитань
Запитання 1

Варіння, смаження, тушкування, запікання це види

варіанти відповідей

холодної обробки продуктів

теплової обробки продуктів

Запитання 2

Основний спосіб нагрівання в рідині - це

варіанти відповідей

варіння

смажання

пасерування

жарова шафа

Запитання 3

Смаження у фритюрі це -

варіанти відповідей

без жиру і без рідини

варіння на парі

нагрівання продукту повністю занувенного у жир

Запитання 4

Легке обсмажування з невеликою кількістю жиру

варіанти відповідей

припускання

пасерування

смаження у фритюрі

Запитання 5

При варінні овочів, щоб зменшити втрату вітамінів, кришку треба тримати

варіанти відповідей

закритою

відкритою

Запитання 6

Під час варіння яких овочів не додають сіль

варіанти відповідей

картопля, цибуля

морква, буряк

капуст, картопля

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест