1.Кондитерські вироби зі збитими вершками на рослинних жирах зберігаються не більше?
Торти, тістечка, рулети зі сметаною?
З вершковим, заварним або сирним кремом ?
З кремом з йогурту, вершкового сиру і тістечка типу"картопля?
Пастилу і мармелад слід зберігати при температурі ?
Борошняні вироби з кремом та солодкими наповнювачами необхідно зберігати при температурі?
При якій температурі необхідно зберігати торти і тістечка?
вироби, що містять білковий крем зберігаються ?
Термін зберігання кексів?
Термін зберігання вафельних тортів?
Термін зберігання листкового печива?
Термін зберігання здобного печива?
Непастеризовані джеми, варення і повидло слід зберігати?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома