Вимоги до терміну зберігання напівфабрикатів

Додано: 26 січня 2022
Предмет: , 11 клас
Тест виконано: 53 рази
13 запитань
Запитання 1

1.Кондитерські вироби зі збитими вершками на рослинних жирах зберігаються не більше? 

варіанти відповідей

5 діб

2 діб

8 діб

Запитання 2

Торти, тістечка, рулети зі сметаною? 

варіанти відповідей

близько 6 годин


 

близько 10 годин


близько 12 годин

Запитання 3

З вершковим, заварним або сирним кремом ?

варіанти відповідей

18 годин



12 годин

10 годин

Запитання 4

З кремом з йогурту, вершкового сиру і тістечка типу"картопля?

варіанти відповідей

36 годин


18 годин


25 годин

Запитання 5

Пастилу і мармелад слід зберігати при температурі ?

варіанти відповідей

близько -18 ° С,


близько -10 ° С,

 

близько-15 ° С

Запитання 6

Борошняні вироби з кремом та солодкими наповнювачами необхідно зберігати при температурі? 

варіанти відповідей

від +2 до + 6 ° С.


від +6 до + 8 ° С.


 від +3 до + 5 ° С

Запитання 7

При якій температурі необхідно зберігати торти і тістечка?

варіанти відповідей

0 - 6°С


 6 - 15°С


 18 ± 3°С

Запитання 8

вироби, що містять білковий крем зберігаються ?

варіанти відповідей

72 години

20 години

56 години

Запитання 9

Термін зберігання кексів?

варіанти відповідей

1 тиждень


4 тиждень

 

7 тиждень

Запитання 10

Термін зберігання вафельних тортів?  

варіанти відповідей

30 днів



70 днів


40 днів


Запитання 11

Термін зберігання листкового печива?

варіанти відповідей

3 міс.


5 міс



 6 міс

Запитання 12

Термін зберігання здобного печива?

варіанти відповідей

2 тижні


 5 тижні


9 тижні

Запитання 13

Непастеризовані джеми, варення і повидло слід зберігати?

варіанти відповідей

температурі від 10 до 20 ° С. 2 роки


температурі від 17 до 24 ° С. 1 роки


температурі від 16 до 25 ° С. 3 роки

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест