Як розподіляються виноградні вина залежно від технології приготування?
Вино, зроблене з виноматеріалів, вироблених з двох чи більше сортів винограду є...?
Період витримки вина, за якого на дні і стінах пляшок може з'явитися щільний осад — сорочка, яка не погіршує якості вина, називається...?
Як розподіляються виноградні вина залежно від термінів витримки ?
За якою баловою системою оцінюють якість вин?
Вина столові із вмістом цукру 0,5-2,5 % відносять до:
Мадера – це:
Перлина степу, Аліготе, Рислінг, Каберне, Оксамит України – це:
Кагор – це:
Вино, яке після завершення обов”язкової технологічної витримки додатково витримується в пляшках не менше 3 років:
7. Вино, зроблене повним зброджуванням цукрів виноградного сусла або мезги без додавання спирту ректифікату:
Вино, зроблене купажуванням сухих і(чи) міцних виноматеріалів з додаванням екстрактів різних частин рослин, етилового спирту ректифікату, цукру і(чи) концентрованого виноградного сусла:
Вино, зроблене за оригінальною технологією і розлите не пізніше 1 січня наступного за урожаєм року:
Що значить сортове вино?
Касові помутніння це...?
Вермут – ароматизоване вино, обов’язковим компонентом якого є...?
До сухих виноградних вин відносяться?
Назвіть аеробні хвороби виноградних вин?
Міцність виноградних столових вин становить:
Який вміст цукру в сухих столових винах (в г/100см.куб)?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома