Виробниче навчання

Додано: 31 березня
Предмет:
10 запитань
Запитання 1

Крупа це-

варіанти відповідей

зернова культура

штучна культура

подрібнене зерно

Запитання 2

За технологією виготовлення рисової крупи поділяють на

варіанти відповідей

ядриця, проділ

шліфовані, подрібнені, неподрібнені

шліфовані

плющені

Запитання 3

Скільки є способів варіння рисової каші

варіанти відповідей

1

2

3

4

Запитання 4

Крупи засипають у

варіанти відповідей

теплу воду

киплячу підсолену воду

холодну воду

киплячу солену воду

Запитання 5

Розсипчасті каші перемішують

варіанти відповідей

кухарською ложкою

кухарською виделкою

дерев'яною кописткою

ножем

Запитання 6

У в'язкій каші зерна

варіанти відповідей

розварені

зварені

частково зварені

Запитання 7

Вихід каш з 1 кг. круп становить

варіанти відповідей

5-6 кг.

2-3 кг.

4-5 кг.

7 кг.

Запитання 8

До складу каш входять білки, вуглеводи

варіанти відповідей

вітаміни

ферменти

родзинки

різні речовини

Запитання 9

Оберіть крупи для приготування каш

варіанти відповідей

манна, вівсяна, гречана, пшенична, горохова.

перлова, пшона, макарони, манна, гречана.

рисова, перлова, пшона, манна, кускус, бургур, вівсяна.

Запитання 10

Які крупи для приготування каш ви знаєте

варіанти відповідей

манна, вівсяна, гречана, пшенична

перлова, пшона, манна, кукурудзяна

рисова, перлова, гречана

усі відповіді правильні,

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест