Яке призначення овочевого цеху?
Які ви знаєте інструменти та інвентар, що використовуються для обробки овочів?
Як маркують інвентар та інструмент овочевого цеху? Яка його мета?
Які вимоги до обробних дошок?
Чи можна використовувати обробні дошки та ножі без маркування?
Якими способами здійснюють механічну кулінарну обробку картоплі?
Яка мета миття овочів?
З якою метою сортують овочі?
Що називається калібруванням?
Що називають обчищанням?
Яка мета нарізання овочів?
Кубики середні мають розміри:
Капусту білоголову нарізають соломкою розмірами: квадратний переріз 0,1х0,1 мм, довжина 4-5 см для:
Довжина соломки:
Кільця, півкільця нарізають з:
Квадратний переріз брусочків з картоплі:
Часточки нарізають з:
Картоплю соломкою нарізають для:
Які форми нарізування моркви належать до простих:
1. Як нарізають капусту для приготування начинок: а) часточками
б) квадратиками
в) дрібним січенням
Для борщу флотського, супів з свіжих овочів , як нарізають моркву?
Форма нарізки капусти для овочевого рагу
Для приготування страви "Цибуля фрі" її нарізають:
При зберіганні картоплі при світлі – в ній підвищується вміст шкідливої речовини –
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома