Основна мета остаточного вистоювання?
Оптимальна температура повітря в шафі для вистоювання?
Оптимальна вологість в шафі остаточного вистоювання?
Якщо порушені параметри в шафі остаточного вистоювання, це призводить до?
Від чого залежить тривалість вистоювання тістових заготовок?
Яке тісто швидше вистоюється?
Які тістові заготовки будуть вистоюватись довше?
При недостатньому вистоюванні вироби мають?
На виробництві в стійка проходить в?
Після якого процесу проходить остаточне вистоювання?
Коли проводять нарізання поверхні тістових заготовок( батон , хліб)?
Що таке посадчик( маятниковий) ?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома