Вистоювання

Додано: 24 лютого
Предмет:
12 запитань
Запитання 1

Основна мета остаточного вистоювання?

варіанти відповідей

зняття внутрішніх напруг та розпушення тістовоі заготовки

зменшення інтенсивності бродіння

відновлення частково зруйнованої структури тіста та збільшення обʼєму

Запитання 2

Оптимальна температура повітря в шафі для вистоювання?

варіанти відповідей

25-35*С

35-40*С

40-50*С

Запитання 3

Оптимальна вологість в шафі остаточного вистоювання?

варіанти відповідей

75-85%

85-95%

100%

Запитання 4

Якщо порушені параметри в шафі остаточного вистоювання, це призводить до?

варіанти відповідей

утворюється плівка на поверхні заготовки

утворюються тріщини

всі варіанти вірні

Запитання 5

Від чого залежить тривалість вистоювання тістових заготовок?

варіанти відповідей

від маси виробів і рецептури

умов вистоювання та якості борошна

всі відповіді вірні

Запитання 6

Яке тісто швидше вистоюється?

варіанти відповідей

тісто з більшою вологістю

тісто плотне не виброжене

всі відповіді вірні

Запитання 7

Які тістові заготовки будуть вистоюватись довше?

варіанти відповідей

формовий

подовий

всі відповіді вірні

Запитання 8

При недостатньому вистоюванні вироби мають?

варіанти відповідей

кулясту форму з боковими тріщинами

розпливчасту форму

Запитання 9

На виробництві в стійка проходить в?

варіанти відповідей

на вистійних вагонетках

конвеєрних шафах

всі варіанти вірні

Запитання 10

Після якого процесу проходить остаточне вистоювання?

варіанти відповідей

округлення

ділення

формування

Запитання 11

Коли проводять нарізання поверхні тістових заготовок( батон , хліб)?

варіанти відповідей

перед вистійкою

після вистоювання

Запитання 12

Що таке посадчик( маятниковий) ?

варіанти відповідей

допомагає подавати тісто в дільник

допомагає розприділять тістові заготовки в люльки

допомагає висаджувати заготовки на випічку

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест