Вітаміни це
низькомолекулярні органічні сполуки різної хімічної природи, що необхідні для життєдіяльності живого організму в малих дозах
поживні речовини, які приймають участь в перетравленні їжі
корисні речовини
Вітаміни бувають
жиророзчинні, водорозчинні
водорозчинні, активні
активні, неактивні
Гіповітаміноз це
нестача вітамінів
надлишок вітамінів
відсутність вітамінів
Вітаміном А багаті
морква, абрикос
м'ясо, сало
хліб, булочки
Вітаміном С багаті
смородина, квашена капуста
вершкове масло, олія
хліб, морозиво
Створюйте онлайн-тестидля контролю знань і залучення учнів до активної роботи у класі та вдома
Реєструючись, ви погоджуєтеся з угодою користувача та політикою конфіденційності.
«На Урок». Освітній інтернет-проект