НВЧ-апарати призначені для (декілька правильних відповідей)
В продуктах, оброблених високочастотним нагріванням, погано зберігаються вітаміни та мінеральні речовини, аромат продуктів.
Під час роботи НВЧ-апаратів
Під час роботи таких апаратів витрачається велика кількість електричної енергії.
НВЧ-піч працює в режимах теплового оброблення продуктів:
Всередині НВЧ-печі розташовано
Для обробляння продуктів у режимі мікрохвиль необхідно використовувати посуд із
Для режиму гриль НВЧ-печі посуд повинен бути виконаний із матеріалу, який
Чи можнаготувати овочі в НВЧ-печі в целофановому пакеті?
Можна використовувати посуд з термостійкого скла, порцеляни, фаянсу з металевими покриттями й "золотими " ободками або малюнками
Чи можна зачищати та змащувати робочі органи жаровні за ввімкненого електродвигуна?
Теплова кулінарна обробка продуктів у потоці електромагнітного випромінювання інфрачервоного спектра відбувається без їхнього контакту з теплопередавальною поверхнею або теплоносієм
Теплова кулінарна обробка продуктів у потоці електромагнітного випромінювання інфрачервоного спектра відбувається
ІЧ-нагрівання як самостійний спосіб теплової кулінарної обробки застосовують для
У спеціалізованих підприємствах ресторанного господарства для смаження шашликів та інших виробів з м'яса, птиці й риби застосовують печі (мангали), у яких джерелом інфрачервоного випромінювання є
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома