Впізнай тварину

Додано: 7 квітня 2020
Предмет: Природознавство, 2 клас
Тест виконано: 7 разів
4 запитання
Запитання 1

Одними з перших виходять із зимової сплячки, адже наприкінці зими вони народжують кілька дитинчат. До перших теплих днів самка з малюками не виходить з барлогу, годуючи їх своїм молоком. У цей період вони найбільш уразливі, оскільки жирові запаси, накопичені самкою восени, вже підходять до кінця, і молока не вистачає. Зате після настання тепла, коли з'являється перша їжа, малюки починають швидко додавати у вазі. 

варіанти відповідей
Запитання 2

В кінці зими починаються шлюбні ігри. Під час них утворюються пари, які при перших теплих деньках починають облаштовувати своє лігво. Трохи пізніше виробляє світ потомство, дбають про який обоє батьків. Поки дитинчата не зміцніють, вони знаходяться в лігві поруч з мамою, а самець в цей час займається пошуком їжі для своєї родини. 

варіанти відповідей
Запитання 3

В цю пору року хутро цієї тварини стає яскраво-рудою. Як тільки в парі, що утворилася намічається потомство, самець з самкою виривають для себе нору або використовують будь-яку вільну. Так само як і у вовків, турбота про народжених лисенят лягає на обох батьків, а якщо самець гине, на його місце приходить інший.Тваринка зустрічається в казках, як дуже хитра та розумна

варіанти відповідей
Запитання 4

Самки народжують дитинчат в заздалегідь приготованих гніздах і піклуються про них самостійно. Ця тваринка стрибає дуже швидко по деревам,можно навіть побачити у шкільному садочку.

варіанти відповідей

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест