Вступ до фаху

Додано: 8 листопада 2022
Предмет:
Тест виконано: 14 разів
7 запитань
Запитання 1

Ресторан – це

варіанти відповідей

Заклад ресторанного господарства із самообслуговуванням та асортиментом страв нескладного приготування і напоїв, ознакою якого є наявність у торговельному залі торговельнотехнологічного устаткування, призначеного для роздавання їжі

Це заклад ресторанного господарства з різноманітним асортиментом продукції власного виробництва і закупних товарів, високим рівнем обслуговування та комфорту в поєднанні з організацією відпочинку і дозвілля споживачів.

Заклад ресторанного господарства з широким асортиментом страв нескладного приготування, кондитерських виробів і напоїв, в якому застосовується самообслуговування або обслуговування офіціантами. Кафе можуть бути повносервісними або спеціалізованими

Запитання 2

Заклад ресторанного господарства для обслуговування широкого контингенту споживачів з різноманітним асортиментом продукції власного виробництва і закупних товарів, в якому страви можуть подавати у вигляді скомплектованих раціонів харчування.

варіанти відповідей

Бар

Ресторан

Їдальня

Запитання 3

Вестибюль - це

варіанти відповідей

Технологічно відокремлений виробничий підрозділ підприємства, в якому відбувається завершений процес.

Приміщення, в якому починається обслуговування. Він повинен бути просторим

Це приміщення, в яких обслуговують споживачів

Запитання 4

Бар це

варіанти відповідей

невід’ємний елемент ресторану або окремий заклад, де можна замовити не тільки напій, але і морозиво, каву, різноманітні кондитерські вироби, фрукти, горіхи, а також легкі холодні закуски, які не вимагають спеціального сервірування столів.

частина цеху, на якій працюють один або кілька працівників, що виконують певні операції

частина цеху, на якій відбувається завершена стадія виробничого процесу.

Запитання 5

Гардероб - це

варіанти відповідей

Це приміщення, в яких обслуговують споживачів. Вони підрозділяються на основний зал, в якому здійснюється повсякденне традиційне обслуговування, бенкетний, призначений для обслуговування свят та інших урочистостей, і аванзал для збирання, очікування та відпочинку гостей

приміщення, в якому починається обслуговування. Він повинен бути просторим

приміщення для приймання верхнього одягу від споживачів та зберігання його на термін перебування їх у закладі

Запитання 6

Аванзал- це 

варіанти відповідей

приміщення для збирання та відпочинку гостей, учасників бенкетів (урочистостей, свят тощо).

Приміщення, в якому починається обслуговування. Він повинен бути просторим

спеціалізоване приміщення для обслуговування святкових заходів, урочистостей, як офіційних, так і неофіційних

Запитання 7

Кафетерій

варіанти відповідей

заклад ресторанного господарства з широким асортиментом страв нескладного приготування, кондитерських виробів і напоїв, в якому застосовується самообслуговування або обслуговування офіціантами

заклад ресторанного господарства із самообслуговуванням та асортиментом страв нескладного приготування і напоїв, ознакою якого є наявність у торговельному залі торговельнотехнологічного устаткування, призначеного для роздавання їжі.


це заклад ресторанного господарства з різноманітним асортиментом продукції власного виробництва і закупних товарів, високим рівнем обслуговування та комфорту в поєднанні з організацією відпочинку і дозвілля споживачів.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест