ВСТУП ДО ФАХУ

Додано: 28 вересня 2023
Предмет:
14 запитань
Запитання 1

Дата заснування Новомосковського кооперативного коледжу


варіанти відповідей

1952

1955

1957

Запитання 2

 Хто був першим директором технікуму?

варіанти відповідей

Анцибор В.Т.

Погорєлова М.К.

Волков В.А.

Запитання 3

Функції адміністратора залу

варіанти відповідей

забезпечує роботу по ефективному і культурному обслуговуванню відвідувачів ресторану; консультує з питань надання послуг відвідувачам; здійснює контроль за раціональним оформленням залу, вітрин; контролює приймання замовлень офіціантами від відвідувачів.

забезпечує роботу по ефективному і культурному обслуговуванню відвідувачів ресторану; консультує з питань надання послуг відвідувачам; здійснює контроль за кухарями.

забезпечує роботу по ефективному і культурному обслуговуванню відвідувачів магазину; консультує з питань викладки вітрин; контролює приймання замовлень офіціантами від відвідувачів.

Запитання 4

Назвіть дисципліни, які вивчають студенти?

варіанти відповідей

організація обслуговування в закладах ресторанного господарства, організація ресторанного господарства, устаткування ЗРГ, барна справа, основи менеджменту, гігієна і санітарія, економіка підприємства, бухгалтерський облік

організація обслуговування в закладах ресторанного господарства, технологія обслуговування в ЗРГ, основи організації ресторанного господарства, устаткування ЗРГ, митна справа, основи маркетингу, економіка підприємства, бухгалтерський облік.

організація обслуговування в закладах ресторанного господарства, технологія торгівлі, основи організації ресторанного господарства, устаткування торгівлі, барна справа, основи менеджменту, основи маркетингу, економіка підприємства, бухгалтерський облік.

Запитання 5

Чим відрізняються заклади ресторанного господарства від інших підприємств?

варіанти відповідей

заклади ресторанного господарства виконують функцію виробництва продукції,  

заклади ресторанного господарства виконують функції реалізації і організації споживання

заклади ресторанного господарства виконують три функції виробництво продукції,  реалізація і організація споживання

Запитання 6

Основні напрями подальшого розвитку ресторанного господарства

варіанти відповідей

спеціалізація мережі, збільшення питомої ваги підприємств, удосконалення якості продукції та культури обслуговування, удосконалення асортименту продукції, освоєння виробництва нових видів продукції, збільшення випуску продукції власного виробництва, удосконалення матеріально-технічної бази, надання додаткових послуг.

освоєння виробництва нових видів продукції, збільшення випуску продукції власного виробництва, удосконалення матеріально-технічної бази, надання додаткових послуг в торгівлі

удосконалення асортименту продукції, освоєння виробництва нових видів продукції, збільшення випуску продукції власного виробництва, удосконалення матеріально-технічної бази, магазинів.

Запитання 7

Стандарт вищої освіти це:

варіанти відповідей

сукупність норм, які визначають вимоги до освітньо-кваліфікаційного рівня випускника, змісту освіти, термінів навчання і засобів діагностики якості освіти відповідних напрямків і спеціальності

сукупність правил, які визначають правила вступу в навчальні заклади України, вимоги до здачі екзаменів

сукупність правил, які визначають вимоги до якості освіти відповідних спеціальностей

Запитання 8

До галузевих стандартів вищої освіти відносять:


варіанти відповідей

освітньо-кваліфікаційну характеристику, нормативні акти, характеристики навчального закладу

освітньо-кваліфікаційну характеристику, контрольні завдання, нормативні терміни, нормативні функції

освітньо-кваліфікаційну характеристику, освітньо-професійну програму, засоби діагностики якості освіти

Запитання 9

Визначте форми організованого навчання:

варіанти відповідей

навчальні заняття, семінарські, консультації, екзамени

навчальні заняття, виконання індивідуальних завдань, самостійна робота, практична підготовка, контрольні заходи

навчальні заняття, лекції, практичні, заліки, семінарські заняття

Запитання 10

Назвіть основні види навчальних занять:


варіанти відповідей

консультація, практична підготовка, залік, лекція, контрольна робота

лекція, самостійна робота, екзамен, залік, лабораторне заняття

лекція, лабораторна, практична,семінарське, індивідуальне заняття, консультація

Запитання 11

Скільки стягнень дисциплінарного порядку адміністрація може накласти на студента 

варіанти відповідей

Одне

Два

Три

Запитання 12

Які види практик заплановані для спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

варіанти відповідей

Вступ до фаху, технологічна, професійна

Вступ до фаху, навчальна зі спеціальності, виробнича, практика з вирішення ситуацій

Вступ до фаху, навчальна

Запитання 13

Назвіть форми науково-дослідницької роботи в коледжі:

варіанти відповідей

участь в гуртках, участь студентів в науково-практичних конференціях, проведення уроків-лекцій, проведення практичних занять

проведення екскурсій, проведення уроків-ігор, проведення наукових пошуків в процесі виконання різних видів практики

участь у різних видах навчально аудиторної роботи з елементами наукових досліджень, індивідуальна робота викладачів зі студентами, які займаються науковими дослідженнями, науково-дослідна робота в гуртках, участь студентів в науково-практичних конференціях, проведення наукових пошуків в процесі виконання різних видів практики

Запитання 14

Назвіть види науково-дослідної роботи:

варіанти відповідей

аналіз наукової літератури, систематизація матеріалів, опрацювання літературних джерел, наукові доповіді, підготовка наукових рефератів, повідомлень, звіти про виконання дослідження під час практики, дослідні компютерні програми, курсові роботи

підготовка наукових рефератів, повідомлень, звіти про виконання дослідження під час практики, підготовка до практичних занять, підготовка до здачі екзаменів, заліків

опрацювання літературних джерел, наукові доповіді, дослідні компютерні програми, курсові роботи підготовка до захисту пропущених лекцій, проведення занять з використанням компютерної техніки.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест