Перевірка готовності до самостійної роботи

Додано: 19 жовтня 2023
Предмет:
10 запитань
Запитання 1

Що потрібно для приготування млинцевого тіста?


варіанти відповідей

a) М'яка пшенична мука, молоко, яйця, сіль

б) Картопля, цукор, вода, олія

в) Рисова крупа, вершки, мед, горіхи

Запитання 2

Якщо тісто виявилося занадто густим, що можна додати, щоб його розрідити?


варіанти відповідей

a) Цукор

б) Молоко

в) Гірчицю

Запитання 3

Якщо тісто виявилося занадто рідким, що можна додати, щоб його стиснути?


варіанти відповідей

а) мед

б) борошно

в) імбир

Запитання 4

Якщо тісто залишається грудочками, що можна зробити, щоб їх розійшли?


варіанти відповідей

a) Залишити грудочки, вони додадуть текстури

б) Помити руки

в) Процідити тісто

Запитання 5

Як правильно розігрівати пательню для млинців?



варіанти відповідей

а) розігріту пательню змастити салом або олією

б) залити водою

в) розігріти пательню та змастити олією

Запитання 6

Як додати тісто на пательню?

варіанти відповідей

а) Налити всю порцію в один раз

б) Робити маленькі горбочки тіста на сковороді

в) Поступово наливати тісто і розтушовувати по пательні

Запитання 7

Чому млинцеве тісто повинно бути рідким?


варіанти відповідей

а) Щоб вони були грубими і ситими

б) Щоб млинці виходили тонкими і ніжними

в) Це не важливо

Запитання 8

Чи потрібно додавати сіль у млинцеве тісто?


варіанти відповідей

а) так

б) ні

в) тільки за бажанням

Запитання 9

Яким чином можна дізнатися, що млинець готовий?


варіанти відповідей

а) Він видає приємний запах

б) Він стає золотистим з обох сторін

в) Він починає горіти

Запитання 10

Скільки млинців зазвичай подають одній особі?


варіанти відповідей

а) 2 шт

б) 4 шт

в) скільки влізе

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест