1. Дієтичне яйце – це яйце, в якого:
2. Зварені яйця треба занурити в холодну воду для того, щоб:
3. Перед використанням яйця обробляються в окремому приміщені так:
4. Яєчний меланж - це:
5. Яєчний порошок перед використанням просіюють і розводять так:
6. Для варіння у шкаралупі яйця закладають:
7. При варінні верхній шар жовтка потемніє, якщо:
8. Яйця рідкі варять так:
9. Яйце, зварене „в мішечок”, має:
10. Яєчню треба смажити так:
11. Чи можна допускати до використання яйця з кров’яною плямою,
яку помітно при просвічувані:
12. Чи можна використовувати для приготування їжі яйця із
забрудненою шкаралупою:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома